Libnet.ro
UNICEF

07:00

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de simplu

Antena3 Antena3,
Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de simplu

Andreea Mitu a fost invinsa de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminica, in primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Mitu, care a inlocuit-o. continuă pe Antena3

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Perechea romana compusa din Andreea Mitu si Raluca Olaru s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, reusind sa.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice 2016 Rio

Nici nu au inceput bine Jocurile Olimpice de la Rio, ca deja s-a intocmit un clasament cu cei mai sexy sportivi care participa la competitiile din Brazilia. Iata doar 21 dintre cei care au cucerit deja inimile publicului feminin.

Jocurile Olimpice 2016. Natatie: Robert Glinta, calificare suprinzatoare in finala de 100 metri spate

Inotatorul roman Robert Glinta 19 ani) s-a calificat in finala probei de 100 m spate din cadrul concursului de natatie al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, dupa ce a reusit sa termine pe.

Jocurile Olimpice 2016. Natatie: Robert Glinta, calificare surprinzatoare in finala de 100 metri spate

Inotatorul roman Robert Glinta 19 ani) s-a calificat in finala probei de 100 m spate din cadrul concursului de natatie al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, dupa ce a reusit sa termine pe.

Jocurile Olimpice 2016: Sportiv prins dopat chiar inaintea debutului competitiei

Boxerul irlandez Michael O'Reilly a fost suspendat provizoriu dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping chiar inainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, scrie Reuters, potrivit.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

Andreea Mitu, invinsa de Garbine Muguruza in primul tur la Rio. Surorile Williams au fost eliminate la dublu

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 195 WTA, a fost eliminata in turul intai la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind invinsa de spaniola Garbine Muguruza, locul 4 mondial.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

JO de la Rio. Irina Begu si Andreea Mitu, eliminate inca din primul tur in competitia de simplu

Evolutiile modeste ale sportivilor romani au continuat si in a doua zi la JO de la Rio de Janeiro. Tenisul nu a facut rabat si din pacate cele doua reprezentante in proba de simplu, Irina Begu si Andreea Mitu, s-au recunoscut invinse inca din prima faza.

Handbal feminin: Romania, invinsa fara drept de apel de Angola

Nationala feminina de handbal a Romaniei, medaliata cu bronz la Mondialul de anul trecut, a fost invinsa fara drept de apel de Angola cu scorul de 23-19, ieri, in primul sau meci din Grupa A, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit unor surse din presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )