Libnet.ro
UNICEF

05:30

Jocurile Olimpice 2016. Natatie: Robert Glinta, calificare surprinzatoare in finala de 100 metri spate

Antena3 Antena3,
Jocurile Olimpice 2016. Natatie: Robert Glinta, calificare surprinzatoare in finala de 100 metri spate

Inotatorul roman Robert Glinta 19 ani) s-a calificat in finala probei de 100 m spate din cadrul concursului de natatie al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, dupa ce a reusit sa termine pe. continuă pe Antena3

Jocurile Olimpice 2016. Natatie: Robert Glinta, calificare suprinzatoare in finala de 100 metri spate

Inotatorul roman Robert Glinta 19 ani) s-a calificat in finala probei de 100 m spate din cadrul concursului de natatie al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, dupa ce a reusit sa termine pe.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice 2016 Rio

Nici nu au inceput bine Jocurile Olimpice de la Rio, ca deja s-a intocmit un clasament cu cei mai sexy sportivi care participa la competitiile din Brazilia. Iata doar 21 dintre cei care au cucerit deja inimile publicului feminin.

Natatie: Robert Glinta s-a calificat in finala probei de 100 m spate, la Rio de Janeiro

Inotatorul Robert Glinta in varsta de 19 ani s-a calificat in finala probei de 100 m spate din cadrul concursului de natatie al Jocurilor Olimpice de la Rio. Robert Glinta a reusit sa.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Perechea romana compusa din Andreea Mitu si Raluca Olaru s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, reusind sa.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de simplu

Andreea Mitu a fost invinsa de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminica, in primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Mitu, care a inlocuit-o.

Jocurile Olimpice 2016: Sportiv prins dopat chiar inaintea debutului competitiei

Boxerul irlandez Michael O'Reilly a fost suspendat provizoriu dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping chiar inainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, scrie Reuters, potrivit.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: Robert Glinta calificat in finala la 100 metri spate, Catalina Ponor calificata in finala la barna

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au ajuns in cea de a 3-a zi. Ce rezultate au inregistrat romanii la finalul celei de-a doua zi, conform News. ro.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

Robert Glinta, vesti neplacute inainte de finala la 100 m spate de la Olimpiada de la RIO

Inotatorul Robert Glinta, calificat in finala probei de 100 m spate la Jocurile Olimpice, a declarat luni ca aceasta performanta inseamna mai mult decat se astepta el sa reuseasca la.

FOTO: Catalina Ponor, Robert Glinta si Irina Begu, victorii si infrangeri la Rio

Inotatorul Robert Glinta si gimnasta Catalina Ponor s-au calificat, duminica, in finala Jocurilor Olimpice de la Rio, la 100 de metri state, respectiv la barna. Pe de alta parte, jucatoarea de tenis Irina Begu a fost eliminata in proba de simplu, de catre jucatoarea japoneza Nao Hibino.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )