Libnet.ro
UNICEF

09:30

JO de la Rio. Irina Begu si Andreea Mitu, eliminate inca din primul tur in competitia de simplu

România Liberă România Liberă,
JO de la Rio. Irina Begu si Andreea Mitu, eliminate inca din primul tur in competitia de simplu

Evolutiile modeste ale sportivilor romani au continuat si in a doua zi la JO de la Rio de Janeiro. Tenisul nu a facut rabat si din pacate cele doua reprezentante in proba de simplu, Irina Begu si Andreea Mitu, s-au recunoscut invinse inca din prima faza. continuă pe România Liberă

Irina Begu si Andreea Mitu, eliminate de la Rio

Irina Begu a parasit neasteptatsambata noapte turneul de tenis de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, chiar din primul tur.

Irina Begu, campioana la Florianopolis. Al treilea titlu din cariera

Jucatoarea Irina Begu a cucerit, vineri, titlul in turneul WTA de la Florianopolis, Brazilia, competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Andreea Mitu, invinsa de Garbine Muguruza in primul tur la Rio. Surorile Williams au fost eliminate la dublu

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 195 WTA, a fost eliminata in turul intai la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind invinsa de spaniola Garbine Muguruza, locul 4 mondial.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

infrangere neasteptata la Rio De Janeiro. Irina Begu, invinsa de japoneza Nao Hibino, in fata careia a castigat, in sferturi, la Florianopolis

Irina Begu a fost invinsa surprinzator, duminica, de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 3-6, 6-3, in runda inaugurala a probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Begu 25 ani, 31 WTA) a.

Irina Begu, favorita in primul tur la Rio

Recent campioana la Florianiopolis, unde a invins-o in finala pe Timea Babos din Ungaria pentru al treilea sau titlu din cariera, Irina Begu isi incepe duminica parcursul in turneul olimpic de la Rio.

FOTO: Catalina Ponor, Robert Glinta si Irina Begu, victorii si infrangeri la Rio

Inotatorul Robert Glinta si gimnasta Catalina Ponor s-au calificat, duminica, in finala Jocurilor Olimpice de la Rio, la 100 de metri state, respectiv la barna. Pe de alta parte, jucatoarea de tenis Irina Begu a fost eliminata in proba de simplu, de catre jucatoarea japoneza Nao Hibino.

OLIMPIADA. Irina Begu, eliminata in primul tur la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa surprinzator de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 3-6, 6-3, duminica, in runda inaugurala a probei de simplu la Jocurile Olimpice de la.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de simplu

Andreea Mitu a fost invinsa de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminica, in primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Mitu, care a inlocuit-o.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Perechea romana compusa din Andreea Mitu si Raluca Olaru s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, reusind sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )