Libnet.ro
UNICEF

11:00

Andrei Chiliman a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de edil la Primaria Sectorului 1

Adevărul Adevărul,
Andrei Chiliman a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de edil la Primaria Sectorului 1

Primarul suspendat al sectorului 1, Andrei Chiliman, a anuntat astazi ca nu va mai candida pentru un nou mandat de edil. Declaratiile au fost facute la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie unde a contestat masura controlului judiciar. continuă pe Adevărul

Decizie definitiva: Piedone nu poate candida pentru un nou mandat

Tribunalul Bucuresti a decis ca Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4. Decizia instantei este definitiva.

Sondaj: Francezii nu l-ar mai vota pe Hollande pentru un nou mandat

Popularitatea presedintelui francez Francois Hollande a inregistrat o scadere semnificativa, potrivit unui sondaj publicat sambata. Astfel, daca el ar candida pentru un nou mandat, ar fi eliminat din primul tur.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la sectorul 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat astazi, pe Facebook, ca si-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita PSD), a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat, Negoita afirmand ca vrea sa-si finalizeze proiectele deja incepute.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Prieteni, astazi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3. Vreau sa continuam proie.

Andrei Chiliman, fostul primar al sectorului 1, la sediul iCCJ: Eu am decis demult sa nu mai candidez, din 2014 (VIDEO)

Fostul primar al sectorului 1, Andrei Chiliman, a ajuns astazi la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Chiliman a declarat ca nu va mai candida, arata B1 TV. Fostul edil sustine ca a luat.

Controversatul preot Emil Constantinescu, acuzat in 2009 de sex cu minore, vrea un nou mandat de consilier local la Costesti - Arges

Fost candidat PNTCD la primaria orasului, la precedentele alegeri locale, Emil Constantinescu, preotul al carui nume se leaga de un mai vechi scandal sexual incins de declaratiile a doua minore dintr-un centru de plasament, intentioneza sa candideze pentru un nou mandat de consilier local la Costesti, fotoliu pe care l-a primit in 2012. Nu este singurul popa din Arges care se vrea ales. ProtosinghelulCaliopie visa si el la o functia de edil.

Consilierul general Cristinel Deaconescu va candida pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Ecologist Roman

Consilierul general Cristinel Deaconescu i-a anuntat luni pe colegii sai din Consiliul General al Municipiului Bucuresti ca va candida pentru functia de Primar General din partea Partidului Ecologist Roman. Cu.

Emil Boc nu renunta la un nou mandat: Voi candida din partea PNL

Emil Boc, candidatul pentru Primaria Cluj-Napoca 2016-2020, dezminte zvonurile potrivit carora s-ar retrage din cursa unui mandat in fruntea municipiului. Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile.

Piedone merge mai departe in cursa pentru un nou mandat de primar

Judecatoria sectorului 4 a respins contestatiile depuse de 10 supravietuitori ai tragediei din clubul Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar. Potrivit Agerpres, decizia instantei, pronuntata duminica, nu e definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )