Libnet.ro
UNICEF

11:00

Piedone merge mai departe in cursa pentru un nou mandat de primar

România Liberă România Liberă,
Piedone merge mai departe in cursa pentru un nou mandat de primar

Judecatoria sectorului 4 a respins contestatiile depuse de 10 supravietuitori ai tragediei din clubul Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar. Potrivit Agerpres, decizia instantei, pronuntata duminica, nu e definitiva. continuă pe România Liberă

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

Sondaj: Francezii nu l-ar mai vota pe Hollande pentru un nou mandat

Popularitatea presedintelui francez Francois Hollande a inregistrat o scadere semnificativa, potrivit unui sondaj publicat sambata. Astfel, daca el ar candida pentru un nou mandat, ar fi eliminat din primul tur.

George Padure candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai bine pentru dumneavoastra!

Omul de afaceri George Padure, fost primar al Sectorului 1 din Capitala, se inscrie din nou, tot ca independent, in cursa pentru functia de primar, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai.

George Padure candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai bine pentru dumneavoastra! (VIDEO)

Omul de afaceri George Padure, fost primar al Sectorului 1 din Capitala, se inscrie din nou, tot ca independent, in cursa pentru functia de primar, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai.

Asociatia Colectiv contesta la Judecatoria Sectorului 4 candidatura lui Piedone pentru noul mandat de primar

Membrii Asociatiei Colectiv au anuntat ca vor merge, vineri, la Judecatoria Sectorului 4 pentru a depune contestatie impotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar.

Start, sambata, la Bucuresti, in cursa pentru accesul pe taboul principal la BRD Nastase Tiriac Tophy

Cursa pentru un bilet pe tabloul principal de simplu al turneului ATP BRD Nastase Tiriac Trophy, dotat cu premii totale in valoare de 463. 520 euro, incepe sambata, la Arenele BNR din Capitala, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Cele mai ingenioase idei pentru vopsitul oualor de Paste

Vopsitul oualor este una dintre cele mai delicate operatiuni dinaintea Pastelui. Daca v-ati plictisit de metodele traditionale de vopsit si decorat si vreti ca anul acesta sa faceti spectacol cu ouale de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )