Libnet.ro
UNICEF

13:00

George Padure candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai bine pentru dumneavoastra! (VIDEO)

B1 B1,
 George Padure candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai bine pentru dumneavoastra! (VIDEO)

Omul de afaceri George Padure, fost primar al Sectorului 1 din Capitala, se inscrie din nou, tot ca independent, in cursa pentru functia de primar, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai. continuă pe B1

George Padure candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai bine pentru dumneavoastra!

Omul de afaceri George Padure, fost primar al Sectorului 1 din Capitala, se inscrie din nou, tot ca independent, in cursa pentru functia de primar, cu acelasi slogan de acum 20 de ani: Un pic mai.

George Padure candideaza din nou la Primaria Sectorului 1: M-a motivat tot ce vad in jur; candidez ca sa castig

Omul de afaceri George Padure a declarat, vineri, pentru News. ro, ca a decis sa candideze din nou la Primaria Sectorului 1, al carui edil a fost in mandatul 1996 - 2000, spunand ca l-a motivat tot ceea ce vede in jur si ca porneste de la ideea de a castiga.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

Omul de afaceri George Padure candideaza la Primaria sectorului 1

Omul de afaceri George Padure, fost primar al Sectorului 1 din Capitala, se inscrie din nou, tot ca independent, in cursa pentru functia de primar, dupa ce a mai fost edil in mandatul 1996-2000,.

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al sectorului 4

ACTUALIZARE 14:30 Asociatia Colectiv GTG 3010: Protestam ferm fata de candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4 Asociatia Colectiv GTG 3010 protesteaza ferm fata de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la functia de primar al Sectorului 4 pe motiv ca demisia sa a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv , noteaza asociatia pe pagina sa de Facebook, miercuri.

Asociatia Colectiv contesta la Judecatoria Sectorului 4 candidatura lui Piedone pentru noul mandat de primar

Membrii Asociatiei Colectiv au anuntat ca vor merge, vineri, la Judecatoria Sectorului 4 pentru a depune contestatie impotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar.

Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro in dosarul Colectiv

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv si cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv ca i-ar fi fost grav afectata imaginea. Pe de alta parte, incercarea lui Cristian Popescu Piedone de a reveni in fruntea institutiei ar putea fi stopata de instanta. Digi24 scrie ca Asociatia Colectiv pentru viitor a contestat candidatura acestuia la primaria sectorului 4.

Certificatul de urbanism pentru Marea Moschee, eliberat de Primaria Sectorului 1

Certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania intentioneaza sa o construiasca in Bucuresti, pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30, a fost eliberat, insa acest document nu da dreptul de construire, informeaza, joi, Primaria Sectorului 1.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )