Libnet.ro
UNICEF

20:30

Andrei Chiliman, cercetat in continuare sub control judiciar. Magistratii au respins cererea de arestare preventiva

Adevărul Adevărul,
Andrei Chiliman, cercetat in continuare sub control judiciar. Magistratii au respins cererea de arestare preventiva

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, va fi cercetat in continuare sub control judiciar, asta dupa ce Curtea Suprema a respins contestatia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la decizia prin care Chiliman a fost pus sub control judiciar in dosarul in care este cercetat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata. continuă pe Adevărul

Radu Mazare va fi cercetat in continuare sub control judiciar: Decizia magistratilor iCCJ este definitiva

Radu Mazare a scapat de arestul preventiv. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis miercuri ca fostul primar al municipiului Constanta sa fie cercetat in continuare sub control judiciar.

UPDATE. Curtea Suprema RESPINGE arestarea lui Chiliman. Edilul ramane sub control judiciar

Judecatorii instantei supreme au hotarat sa mentina masura controlului judiciar pentru Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad. Reporterul Antena 3, Ionela Lucan, a.

Andrei Chiliman ramane in libertate sub control judiciar

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, va fi cercetat in continuare in stare de libertate sub control judiciar, dupa ce Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad, precizeaza mai multe surse din presa.

Radu Mazare, eliberat din arest si cercetat sub control judiciar

Radu Mazare, fostul primar al Constantei a parasit Arestul Capitalei, dupa ce instanta suprema a hotarat sa fie cercetat in continuare sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro de la firme pe care le-a.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Chiliman este cercet.

Radu Mazare SCAPA de arest. Fostul primar, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, au decis definitiv magistratii ICCJ, Astfel, fostul edil constantean urmeaza sa fie eliberat dupa aproape trei luni de arest.

Frauda cu bani europeni: Iubitul Mihaelei Borcea, cercetat sub control judiciar

Primarul localitatii aradene Zabrani, Marian Toader, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul de fraudare a unor fonduri europene. Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis, joi, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

Mircea Basescu, cercetat sub control judiciar. Sentinta este DEFINITIVA

Mircea Basescu va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis definitiv inlocuirea arestului la domiciliu cu o masura mai blanda.

Viorel si Andrei Hrebenciuc, cercetati sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor fi plasati sub control judiciar, in dosarul retrocedarilor de paduri, dupa ce magistratii ICCJ au decis, marti, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )