Libnet.ro
UNICEF

18:00

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar

B1 B1,
Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Chiliman este cercet. continuă pe B1

Andrei Chiliman ramane in libertate sub control judiciar

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, va fi cercetat in continuare in stare de libertate sub control judiciar, dupa ce Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad, precizeaza mai multe surse din presa.

Andrei Chiliman, fata in fata cu procurorii. Ce a declarat

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, insotit de avocatul sau.

Primarul Andrei Chiliman s-a prezentat la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 14:22 Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, a venit, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti. * Soacra lui Vlad Moisescu, la DNA Ploiesti.

Andrei Chiliman a semnat condica la Politie

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a semnat condica, joi dimineata, la sectie 1 de Politie. Edilul nu a facut nicio declaratie jurnalistilor. Reporterul Antena 3, Maria.

Andrei Chiliman s-a autosuspendat din functiile detinute in PNL

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, liberalul Andrei Chiliman, a anuntat astazi pe contul sau de Facebook ca s-a autosuspendat din functiile detinute in partid.

Sechestru pe averea lui Andrei Chiliman: prejudiciul in dosar ar fi de 600 milioane euro

DNA a pus sechestru pe averea primarului de la Sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, si a celorlalti acuzati in dosarul in care, spun procurorii, prejudiciul s-ar ridica la uriasa suma de 600 milioane de euro, arata Digi24 .

Andrei Chiliman, cercetat in continuare sub control judiciar. Magistratii au respins cererea de arestare preventiva

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, va fi cercetat in continuare sub control judiciar, asta dupa ce Curtea Suprema a respins contestatia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la decizia prin care Chiliman a fost pus sub control judiciar in dosarul in care este cercetat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Andrei Chiliman s-a prezentat la Sectia 1 Politie

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, luni dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala. Instanta suprema a decis ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar. Reporterul Antena 3, Maria.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat joi dimineata la Sectia 1 de Politie

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat joi dimineata la sectia 1 de politie, informeaza B1 TV. Acesta a stat doar cateva minute la politie si, la iesire, nu a dorit sa faca declaratii pentru pre.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )