Libnet.ro
UNICEF

20:30

Andrei Chiliman a semnat condica la Politie

Antena3 Antena3,
Andrei Chiliman a semnat condica la Politie

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a semnat condica, joi dimineata, la sectie 1 de Politie. Edilul nu a facut nicio declaratie jurnalistilor. Reporterul Antena 3, Maria. continuă pe Antena3

Andrei Chiliman, fata in fata cu procurorii. Ce a declarat

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, insotit de avocatul sau.

Andrei Chiliman s-a prezentat la Sectia 1 Politie

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, luni dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala. Instanta suprema a decis ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar. Reporterul Antena 3, Maria.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat joi dimineata la Sectia 1 de Politie

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat joi dimineata la sectia 1 de politie, informeaza B1 TV. Acesta a stat doar cateva minute la politie si, la iesire, nu a dorit sa faca declaratii pentru pre.

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, la Sectia 1 Politie: Nu sunt prieten cu Sebastian Ghita. Nu exista probe la dosar

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Sectiei 1 de Politiei din Capitala, asa cum i se impune prin masura controlului judiciar, dispusa de magistratii Curtii Supreme.

Andrei Chiliman, aflat in control judiciar, s-a prezentat la sectia de politie: Nu sunt prieten cu Sebastian Ghita. Nu exista probe, cand o sa existe mai discutam (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, cercetat in control judiciar, s-a prezentat luni dimineata la sectia 1 de politie, informeaza B1 TV. Chiliman a venit sa semneze niste documente. Acesta a declarat, la.

Andrei Chiliman s-a prezentat la Politie pentru controlul judiciar:Cand o sa fie probe, mai discutam

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost luni la Sectia 1 Politie pentru controlul judiciar, el declarand, la iesire, ca nu are ce sa comenteze despre dosarul in care este urmarit pentru complicitate la trafic de influenta, pentru ca anchetatorii nu au probe impotriva sa, informeaza Mediafax.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Chiliman este cercet.

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, la audieri la DNA Ploiesti

Andrei Chiliman, primarul suspendat al sectorului 1, a venit luni la sediul DNA Ploiesti, pentru noi audieri. Procurorii vor institui sechestru asigurator asupra averii acestuia.

Primarul Andrei Chiliman s-a prezentat la iCCJ

ACTUALIZARE 11:10 Soacra lui Vlad Moisescu, la DNA Ploiesti Flavia Ciocodescu, soacra fostului trezorier al PNL Vlad Moisescu, cercetat alaturi de primarul sectorului 1 Andrei Chiliman intr-o cauza conexata la dosarul Hertanu, a sosit miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti.

Primarul Andrei Chiliman s-a prezentat la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 14:22 Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, a venit, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti. * Soacra lui Vlad Moisescu, la DNA Ploiesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )