Libnet.ro
UNICEF

20:30

Andrei Chiliman ramane in libertate sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andrei Chiliman ramane in libertate sub control judiciar

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, va fi cercetat in continuare in stare de libertate sub control judiciar, dupa ce Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad, precizeaza mai multe surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Frauda cu bani europeni: Iubitul Mihaelei Borcea, cercetat sub control judiciar

Primarul localitatii aradene Zabrani, Marian Toader, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul de fraudare a unor fonduri europene. Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis, joi, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ramane sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Chiliman este cercet.

Andrei Chiliman, cercetat in continuare sub control judiciar. Magistratii au respins cererea de arestare preventiva

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, va fi cercetat in continuare sub control judiciar, asta dupa ce Curtea Suprema a respins contestatia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la decizia prin care Chiliman a fost pus sub control judiciar in dosarul in care este cercetat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Viorel si Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza si Dan Bengescu, sub control judiciar

Instanta suprema a hotarat ca Viorel si Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, Dan Bengescu, dar si fostul judecator Lorand Andras Ordog, judecati in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor de paduri, sa fie plasati sub control judiciar, decizia.

Viorel si Andrei Hrebenciuc, cercetati sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor fi plasati sub control judiciar, in dosarul retrocedarilor de paduri, dupa ce magistratii ICCJ au decis, marti, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

UPDATE. Fratele lui Traian Basescu RAMANE sub control judiciar. Decizia este DEFINITIVA

Judecatorii de la Curtea de Apel Constanta au decis, miercuri, ca Mircea Basescu si Marian Capatana sa ramana sub control judiciar. Reporterul Antena 3, Alexandra Ghetea, a explicat care au.

Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar: Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva

Primarul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, va fi cercetat sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de Tribunalul Bucuresti, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este definitiva,.

Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale pentru a o urmari pe fosta sa iubita. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, sub CONTROL JUDICIAR

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este suspectat pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual. Decizia Curtii de Apel Iasi este definitiva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )