Libnet.ro
UNICEF

05:45

Andrei Chiliman nu mai poate exercita functia de primar

România Liberă România Liberă,
Andrei Chiliman nu mai poate exercita functia de primar

Andrei Chiliman a fost arestat 24 de ore si apoi pus sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA l-au acuzat ca impreuna cu unii dintre colaboratorii sai atribuia preferential lucrari unor firme de la care primea comisioane in valoare de 10-15% din contractele incheiate. continuă pe România Liberă

Andrei Chiliman nu poate exercita functia de primar timp de doua luni

Andrei Chiliman a declarat sambata, la plecarea de la Sectia 1 Politie, ca timp de doua luni, perioada in care se afla sub control judiciar, nu poate exercita functia de primar al Sectorului 1, el precizand ca nu se gandeste la demisie si ca in dosarul.

Andrei Chiliman nu-si poate exercita functia de primar timp de doua luni

Primarul Sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la iesirea din Sectia 1 Politie, canu isi va putea exercita functia de edil timp de doua luni, timp in care se afla sub control judiciar.

Andrei Chiliman nu mai poate fi primar doua luni: Nu exista demisie, nu exista dovezi

Andrei Chiliman a declarat sambata, la plecarea de la Sectia 1 Politie, ca timp de doua luni, perioada in care se afla sub control judiciar, nu poate exercita functia de primar al Sectorului 1, el precizand.

Andrei Chiliman nu mai poate fi primar doua luni: Nu exista dovezi, nu exista demisie

Andrei Chiliman a declarat sambata, la plecarea de la Sectia 1 Politie, ca timp de doua luni, perioada in care se afla sub control judiciar, nu poate exercita functia de primar al Sectorului 1, el precizand.

Andrei Chiliman, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 1 de Politie: Nu exista demisie, nu exista absolut nimic. Nu exista nici un fel de dovezi la dosar

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, sambata dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce instanta suprema a decis sa fie cercetat sub control judiciar. Nu exista demisie, nu exista absolut nimic. Nu exista nici un fel de dovezi la dosarul respectiv. Nu are nici o legatura dosarul cu vreo spaga, nu exista nici un fel de dovada. Lasam justitia sa isi faca treaba. Asa cum am stabilit cu dansii, o sa vin la Politie de doua ori pe saptamana, a declarat Chiliman, la iesirea din sectia de Politie. Chiliman nu isi poate exercita functia de primar timp de doua luni, perioada pentru care a fost plasat sub control judiciar.

Marian Petrache, despre cazul Andrei Chiliman: Putem sa-i luam toate functiile din partid. Nu putem sa-l dam afara de la primarie, pentru ca cetatenii l-au ales

Secretarul general PNL, Marian Petrache, a declarat, facand referire la cazul lui Andrei Chiliman, ca poate fi dat afara din partid, dar nu si de la primarie, pentru ca a fost ales de cetatenii sectorului.

Marian Petrache, despre cazul Andrei Chiliman: Putem sa-i luam toate functiile din partid. Nu putem sa-l dam afara de la primarie, pentru ca cetatenii l-au ales (VIDEO)

Secretarul general PNL, Marian Petrache, a declarat, facand referire la cazul lui Andrei Chiliman, ca poate fi dat afara din partid, dar nu si de la primarie, pentru ca a fost ales de cetatenii sectorului.

Avocata lui Andrei Chiliman: Este pacat ca o cariera de peste zece ani de primar trece prin ceva de genul acesta

Avocata primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, retinut de DNA pentru luare de mita, spune ca starea acestuia este foarte buna si ca spera sa ramana asa si de acum inainte, sustinand ca este.

Iata omul, iata-i banii: (nu doar) povestea averii primarului Andrei Chiliman

Primarul Andrei Chiliman este pe departe unul dintre cei mai bogati edili ai Bucurestiului. Numai averea sa din mostenirile de familie poate fi evaluata intre trei si cinci milioane de euro, scrie Adevarul Financiar.

DNA: Andrei Chiliman, retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost retinut joi seara de procurorii DNA, dupa mai mult de patru ore de audieri, el fiind acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, in forma continuata. Chiliman va fi prezentat vineri instantei supreme cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. In dosar, procurorii au dispus urmarirea penala si fata de Vlad Moisescu, un apropiat al lui Chiliman, Ioana Costescu, consilier personal al edilului, si Ion Brad, consilier local la Sectorul 1 Bucuresti. Procurori: Banii din mita, impartiti intre Chiliman - 30%, Moisescu, Brad, Costescu - cate 15%, PNL Sectorul 1 - 10%Ioana Costescu si Vlad Moisescu, retinuti de procurorii DNA Ploiesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )