Libnet.ro
UNICEF

07:30

Andrei Plesu, ironic la adresa prezentatoarei Denise Rifai: O vietate aratoasa, in varianta carnasier. Moderatoarea TV: Sper sa-l conving si de restul calitatilor mele

B1 B1,
Andrei Plesu, ironic la adresa prezentatoarei Denise Rifai: O vietate aratoasa, in varianta carnasier. Moderatoarea TV: Sper sa-l conving si de restul calitatilor mele

Viata politica pestrita din Romania nu te lasa sa stai deoparte, afirma Andrei Plesu. Oricat s-a tinut de tare sa nu comanteze deciziile luate de alesi, scriitorul a recidivat cand. continuă pe B1

Filosoful Andrei Plesu este ironic la adresa prezentatoarei Denise Rifai: E aratoasa, in varianta carnasier. Moderatoarea TV raspunde intepata: Sper sa-l conving si de restul calitatilor mele |VIDEO

Decizia presedintelui PNL, Alina Gorghiu, de a o include pe jurnalista Denise Rifai in partid a starnit numeroase controverse si comentarii. Filosoful Andrei Plesu a ironizat-o pe moderatoarea TV intr-un text publicat in Dilema Veche.

VIDEO Pe cine a invitat Gorghiu sa candideze din partea PNL - De la afirmatia halucinanta a lui Denise Rifai despre Al-Qaeda si poporul ales la emisiunea Acces Direct a Simonei Gherghe cu ceara din urechile unei invitate

Realizatoarele TV Denise Rifai Realitatea TV) si Simona Gherghe Antena 1) au fost invitate de presedintele PNL Alina Gorghiu sa candideze pe listele liberalilor la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit declaratiei lui Gorghiu la Antena 3 sambata seara. Rifai a spus in iunie 2015, in contextul atacului terorist asupra redactiei Charlie Hebdo, ca nu s-a dovedit pana acum faptul ca ar fi musulmani in spatele Al-Qaeda. La randul sau, Gherghe a realizat controversata emisiune Acces Direct care a socat prin umilirea invitatei sale, Ioana Tufaru, ajungandu-se la a arata pe post ceara din urechi a acesteia. 15 Ce a spus luni Gorghiu despre candidatura lui Rifai. 04 Denise Rifaia scris pe pagina ei de Facebookca nu s-a decis in privinta candidaturii.

Denise Rifai, candidata PNL? Gafele care au facut-o celebra pe jurnalista de la Realitatea TV

PNL o vrea pe jurnalista Denise Rifai pe lista pentru alegerile parlamentare din decembrie. A spus-o sambata sefa unica a liberalilor, Alina Gorghiu, in direct la Antena 3. Raspunsul doamnei Rifai a.

Radu Banciu, despre Denise Rifai si Simona Gherghe: Una vrea sa se vada la televizor, iar cealalta mai bine jupuia jderi la drumul mare si apoi ii vindea in targ. Era mai onorabil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre cum vrea Alina Gorghiu sa se prezinte PNL la alegerile parlamentare din toamna. Cu Denise Rifai si Simona Gherghe, afirma.

Alina Gorghiu, refuzata de un pusti! NU DESCHID PENTRU CA SUNT HOTI, iMI PARE RAU!: Dupa Simona Gherghe si Denise Rifai a venit si randul Copilului Minune(VIDEO)

In ultima perioada, Alina Gorghiu vrea sa atraga cat mai multe vedete in partidul pe care il conduce, printre acestea se numara jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe. Dar pe.

Cozmin Gusa: Stiam dinainte de propunerea PNL pentru Denise Rifai

Unul dintre patronii Realitatea TV, Cozmin Gusa, a dezvaluit faptul ca a fost informat de faptul ca PNL urmeaza sa-i propuna jurnalistei Denise Rifai o candidatura la alegerile.

Denise Rifai, pe listele PNL. Radu Banciu: O catastrofa de jurnalist. A facut de ras toata breasla. Radeau oamenii de noi pe strada numai stiind ce a facut ea la Realitatea TV (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre ofertele Alinei Gorghiu pentru prezentatoarele tv Simona Gherghe si Denise Rifaid e a intra in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )