Libnet.ro
UNICEF

21:00

Andronescu, despre microbuzul scolar pus sub sechestru: Este vina primarului ca a sechestrat ...

România Liberă România Liberă,
Andronescu, despre microbuzul scolar pus sub sechestru: Este vina primarului ca a sechestrat ...

Microbuzul de transport scolar din Malovat, judetul Mehedinti, localitatea natala a ministrului Ecaterina Andronescu, a fost pus sub sechestru de primaria din comuna. Citeste si:Dorneanu: Avocatul Poporului va face verificari la nivel national privind transportul scolar Potrivit primarului comunei Malovat, Gheorghe Bazava, un executor judecatoresc a pus sigiliu pe microbuzul scolii din Malovat, pentru o datorie in valoare de 60. 000 de lei pe care Primaria o are, de un an si jumaatate, la o . continuă pe România Liberă

ISJ: Microbuzul scolar pus sub sechestru la Malovat va fi scos de sub sigiliu si folosit de ...

Microbuzul scolar pus sub sechestru in comuna mehedinteana Malovat va putea fi folosit pentru transportul elevilor incepand din 17 septembrie, a anuntat, vineri, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean, care a precizat ca s-a luat legatura cu executorul judecatoresc, iar situatia va fi rezolvata, potrivit Mediafax. Citeste si: Andronescu, despre microbuzul scolar pus sub sechestru: Este vina primarului ca a sechestrat microbuzul. Se foloseste in interes personal ca eu m-am nascut .

Andronescu: Diploma de bacalaureat profesional, permis pentru piata muncii.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, ca bacalaureatul profesional va reforma sistemul actual al scolilor profesionale. Citeste si: Andronescu, despre microbuzul scolar pus sub sechestru: Este vina primarului ca a sechestrat microbuzul. Se foloseste in interes personal ca eu m-am nascut acolo Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri la postul Realitatea TV, ca daca in prezent, elevii merg catre scolile profesionale dupa clasa a IX-a de liceu, .

Andronescu: Au fost rezolvate majoritatea problemelor legate de mobilier scolar.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, ca prima zi de scoala va fi pe 17 septembrie, deoarece au fost rezolvate majoritatea problemelor legate de mobilier. Citeste si: Andronescu, despre microbuzul scolar pus sub sechestru: Este vina primarului ca a sechestrat microbuzul. Se foloseste in interes personal ca eu m-am nascut acolo Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri la postul Realitatea TV, ca intarzierile legate de livrarea mobilierului catre .

Dosarul Petromservice: O ambarcatiune a lui Liviu Luca si 100 de imobile, puse sub sechestru

Parchetul instantei supreme a pus sechestru asigurator pe o suta de imobile din Iasi, Bacau si Bucuresti, si pe mai multe bunuri ale omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, iar lui Liviu Luca i-au sechestrat si.

VIDEO. SECHESTRU in dosarul PSV: Un vas ce apartine lui Liviu Luca si peste o suta de imobile.

In dosarul Petromservice, Parchetul instantei supreme a pus sub sechestru asigurator pe o suta de imobile din Iasi, Bacau si Bucuresti, intre acestea fiind indisponibilizate si bunuri ale omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, iar lui Liviu Luca i-au sechestrat si o ambarcatiune, potrivit Mediafax. In rechizitoriul prin care oamenii de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, Octavian Turcan si Liviu Luca, dar si alte persoane, au fost deferiti justitiei pentru devalizarea societatii Petromservice, .

Ecaterina Andronescu despre CLASA ZERO: Aveam nevoie de un studiu de impact.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Realitatea TV ca era n-am obiceiul sa ma uit in urma cu manie, dar cred ca aveam nevoie de un studiu de impact inainte de promulgarea legii . ) sa stim daca avem resursele umane sa acoperim integral aceasta prima clasa. Citeste si: CLASA PREGATITOARE. Peste 100. 000 de copii, in clasa 0. Ministrul Educatiei a anuntat o EVALUARE Ecaterina Andronescu a precizat, insa, ca pana la urma vom aveam cadre calificate la toate .

Parlamentul European dezbate situatia politica a Romaniei. Viviane Reding: Echilibrul democratic din Romania, pus sub semnul intrebarii

La Strasbourg a inceput sedinta Parlamentului European in care se dezbate situatia politica a Romaniei. Sedinta va dura circa 40 de minute si se desfasoara sub forma unor discursuri, urmate de intrebari.

Parlamentul European a dezbatut situatia politica a Romaniei. Viviane Reding: Echilibrul democratic din Romania, pus sub semnul intrebarii

La Strasbourg s-a incheiat sedinta Parlamentului European in care s-a dezbatut situatia politica a Romaniei. Sedinta s-a desfasurat sub forma unor discursuri, urmate de intrebari si pozitii scrise.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )