Libnet.ro
UNICEF

08:00

Angajat al CNADNR, mort in timpul unei interventii de deszapezire

B1 B1,
Angajat al CNADNR, mort in timpul unei interventii de deszapezire

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire ce avea loc in judetul Olt,. continuă pe B1

Un angajat CNADNR a murit in timpul interventiei pentru deszapezire in Olt

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt.

TRAGEDIE: Un angajat al CNADNR a murit in timpul unei actiuni de deszapezire

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt.

Un angajat al CNADNR a murit in timpul operatiunilor de deszapezire.

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt scrie Mediafax. Anuntul a fost facut de Florin Dascalu, consilier in cadrul CNADNR, la Ministerul Afacerilor Interne, unde a fost convocat comandamentul de iarna. Angajatul companiei, in varsta de 52 de ani, din Slatina, participa la operatiunile de deszapezire de pe DN 64, in localitatea Ganeasa. El se afla la volanul unui .

Un barbat de 52 de ani, angajat al CNADNR, a murit in timpul interventiei pentru deszapezire

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt, informeaza Mediafax. Barbatul decedat, in.

Faze tari: Anul Nou Chinezesc vine cu poala de bani. Iata catde generos este Guvernul de la Beijing; Aparitia spectaculoasa in timpul unei competitii de surfing din California. Ce a iesit din apa; Mortii lor nu se descompun

Vrei o diva porno doar a ta? E din plastic si costa 8. 500 dolari. Unde o pui, acolo sta, face ce vrei tu si cum vrei tu, nu te contrazice si iti ofera niste nopti fierbinti de neuitat. Aparitia spectaculoasa in timpul unei competitii de surfing din California. Ce a iesit din apa. Imaginile, realizate in timpul unui concurs de surfing organizat in California, au surprins momentul in care un delfin.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )