Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un angajat al CNADNR a murit in timpul operatiunilor de deszapezire.

România Liberă România Liberă,
Un angajat al CNADNR a murit in timpul operatiunilor de deszapezire.

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt scrie Mediafax. Anuntul a fost facut de Florin Dascalu, consilier in cadrul CNADNR, la Ministerul Afacerilor Interne, unde a fost convocat comandamentul de iarna. Angajatul companiei, in varsta de 52 de ani, din Slatina, participa la operatiunile de deszapezire de pe DN 64, in localitatea Ganeasa. El se afla la volanul unui . continuă pe România Liberă

Un angajat CNADNR a murit in timpul interventiei pentru deszapezire in Olt

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt.

Un barbat de 52 de ani, angajat al CNADNR, a murit in timpul interventiei pentru deszapezire

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt, informeaza Mediafax. Barbatul decedat, in.

TRAGEDIE: Un angajat al CNADNR a murit in timpul unei actiuni de deszapezire

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt.

Un sofer al CNADNR a murit in timp ce deszapezea un drum in judetul Olt

Un barbat, angajat ca sofer al Companiei Nationale de Autostrazi siDrumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata dupa-amiaza, in timp ce se afla la serviciu, pe un utilaj de deszapezire, pe raza comunei Falcoiu, la 17 km. de orasul Caracal. Din primele informatii, se pare ca barbatul a facut infarct.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )