Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un angajat al Termocentralei Turceni a murit dupa ce a fost strivit de un lift

B1 B1,
Un angajat al Termocentralei Turceni a murit dupa ce a fost strivit de un lift

Un angajat al Termocentralei Turceni a decedat marti seara dupa ce a fost strivit de un lift, informeaza Agerpres. Victima, in varsta de 58 de ani, impreuna cu liftiera au urcat in turnul de racire al. continuă pe B1

Accident de munca mortal la Termocentrala Turceni. Un angajat a fost ucis de lift

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia si-a pierdut viata, in aceasta seara, in urma unui accident mai putin intalnit care a avut loc in incinta Termocentralei Turceni.

Vaslui: O tanara de 18 ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

O tanara de 18 ani a murit si un barbat de 47 de ani a fost grav ranit in urma unui accident petrecut, luni dupa-amiaza, pe un drum judetean din Vaslui, informeaza Mediafax.

Un muncitor de la centrala Fukushima a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de apa

Un muncitor, care lucra la centrala nucleara Fukushima Japonia), si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un imens rezervor de apa, relateaza AP. Victima, in varsta de 55 de ani, a suferit mai multe leziuni.

Caras-Severin: O persoana a murit dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o cisterna incarcata cu acetona

Un autourism s-a ciocnit luni seara cu o cisterna incarcata cu acetona, care s-a rasturnat intre localitatile Orsova si Caransebes, pe DN6. in urma accidentului, soferul autoturismului a murit, circulatia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )