Libnet.ro
UNICEF

10:00

Angajata unei crese din Suceava i-a smuls parul din cap unui copil de trei ani

Adevărul Adevărul,
Angajata unei crese din Suceava i-a smuls parul din cap unui copil de trei ani

O ingrijitoare de la singura cresa din municipiul Suceava este acuzat ca a lovit si i-a smuls parul din cap unui baietel de trei ani. Mama copilului a scos certificat medico-legal, iar politia a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente. continuă pe Adevărul

Copil de trei ani, mutilat la o cresa din Suceava

O asistenta de la o cresa din municipiul Suceava este acuzata de mama unui baietel de trei ani ca i-ar fi smuls parul din cap. Femeia povesteste ca nu este prima data cand baietelul sau se intoarce.

Prima victima a caniculei: Un barbat din Suceava a facut stop cardiac la picnic

Un barbat de 63 de ani a murit duminica dupa ce a facut stop cardiac, in urma expunerii indelungate la soare, la un picnic. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Tiberius.

Facebook ar putea fi chemata in instanta fiindca nu a scos de pe site mesaje ofensatoare ce au dus la sinuciderea unei tinere din Italia

Procuratura din orasul italian Novara analizeaza posibilitatea de a depune plangere penala impotriva retelei sociale Facebook pe motiv ca, desi a primit cereri repetate, a refuzat sa scoata de pe site mesaje ofensatoare care au dus la sinuciderea unei fete de 14 ani. Acesta s-a aruncat de la etaj dupa ce saptamani in sir a fost jignita in urma unui filmulet in care aparea dezorientata la o petrecere, noteaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )