Libnet.ro
UNICEF

12:00

Copil de trei ani, mutilat la o cresa din Suceava

B1 B1,
Copil de trei ani, mutilat la o cresa din Suceava

O asistenta de la o cresa din municipiul Suceava este acuzata de mama unui baietel de trei ani ca i-ar fi smuls parul din cap. Femeia povesteste ca nu este prima data cand baietelul sau se intoarce. continuă pe B1

Angajata unei crese din Suceava i-a smuls parul din cap unui copil de trei ani

O ingrijitoare de la singura cresa din municipiul Suceava este acuzat ca a lovit si i-a smuls parul din cap unui baietel de trei ani. Mama copilului a scos certificat medico-legal, iar politia a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente.

Catalin Doman a semnat un contract pe trei ani cu FC Rapid

Mijlocasul Catalin Doman a semnat un contract valabil trei ani cu Rapid, a declarat, miercuri, actionarul gruparii giulestene, Nicolae Cristescu, informeaza Mediafax. Fotbalistul de 25 de ani a evoluat in.

CSM Bistrita cere 2,1 milioane de lei municipalitatii pentru urmatorii trei ani

Clubul Sportiv Municipal Bistrita are nevoie de 2,1 milioane de lei in urmatorii trei ani pentru promovarea handbalistelor in Superliga in sezonul 2015-2016, pentru reinfiintarea echipei masculine si promovarea acesteia in Divizia A.

Dan Sova:Drumul Craiova-Constanta va fi parcurs peste trei ani pe autostrada

Dan Sova, ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, a declarat ca peste trei ani romanii vor putea parcurge distanta dintre Craiova-Cosntanta doar pe autostrada.

O ceasornicarie de lux de la Cannes a fost jefuita, la trei zile dupa furtul din Hotelul Carlton

O ceasornicarie de lux de pe bulevardul La Croisette din Cannes a fost jefuita, miercuri, de catre doi barbati mascati si inarmati, relateaza AFP. Jaful vine la numei trei zile dupa furtul din Hotelul.

Prima victima a caniculei: Un barbat din Suceava a facut stop cardiac la picnic

Un barbat de 63 de ani a murit duminica dupa ce a facut stop cardiac, in urma expunerii indelungate la soare, la un picnic. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Tiberius.

Vioara Stradivarius, de 1,4 milioane de euro, recuperata dupa trei ani

O vioara Stradivarius, evaluata la 1,4 milioande de euro, a fost furata in decembrie 2010 intr-o gara din Londra si a fost recuperata, in urma cu cateva zile, in Marea Britanie.

Jaf la o ceasornicarie din Cannes, la trei zile dupa furtul din Hotelul Carlton

Doi barbati mascati si inarmati au jefuit miercuri o ceasornicarie de lux de pe bulevardul La Croisette din Cannes, din sud-estul Frantei, la trei zile dupa furtul din Hotelul Carlton, au anuntat surse.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )