Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajata a unui post ungar de televiziune, concediata pentru ca a lovit migranti

Antena3 Antena3,
Angajata a unui post ungar de televiziune, concediata pentru ca a lovit migranti

O femeie cameraman de la un post ungar de televiziune a fost concediata marti dupa difuzarea unor imagini in care apare lovind migranti, inclusiv copii, in timp ce fugeau de politie, in. continuă pe Antena3

VIDEO Angajata a unui post de televiziune din Ungaria, concediata pentru ca a lovit migranti

O femeie cameraman de la un post ungar de televiziune a fost concediata marti dupa difuzarea unor imagini in care apare lovind migranti, inclusiv copii, in timp ce fugeau de politie, in cursul tulburarilor care au avut loc la Roszke, in sudul Ungariei, relateaza AFP in pagina electronica.

VIDEO O angajata a unui post de televiziune din Ungaria, concediata dupa ce apare in imagini filmate lovind refugiati

O femeie angajata cameraman de la un post de televiziune din Ungaria a fost concediata marti dupa difuzarea unor imagini in care apare lovind refugiati, inclusiv copii, care fugeau de politie. Incidentul a avut loc in timpul tulburarilor recente de la Roszke, in sudul Ungariei, unde sute de refugiati au rupt cordonul politiei, la centrul de primire din apropierea frontierei cu Serbia. Femeia poate fi observata in imagini imbrancind un barbat care fugea tinand in brate un copil si lovind cu piciorul alt copil care fugea, in doua incidente separate.

Ungaria: O angajata a postului de televiziune ungar N1TV a fost concediata pentru ca a lovit migranti (VIDEO)

Petra Laszlo, o femeie care lucra la postul ungar de televiziune N1TV, a fost concediata marti, dupa ce a difuzat un video in care lovea migrantii, in timp ce acestia fugeau de politie, scrie The Telegraph. Un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )