Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO O angajata a unui post de televiziune din Ungaria, concediata dupa ce apare in imagini filmate lovind refugiati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO O angajata a unui post de televiziune din Ungaria, concediata dupa ce apare in imagini filmate lovind refugiati

O femeie angajata cameraman de la un post de televiziune din Ungaria a fost concediata marti dupa difuzarea unor imagini in care apare lovind refugiati, inclusiv copii, care fugeau de politie. Incidentul a avut loc in timpul tulburarilor recente de la Roszke, in sudul Ungariei, unde sute de refugiati au rupt cordonul politiei, la centrul de primire din apropierea frontierei cu Serbia. Femeia poate fi observata in imagini imbrancind un barbat care fugea tinand in brate un copil si lovind cu piciorul alt copil care fugea, in doua incidente separate. continuă pe Hotnews

VIDEO Angajata a unui post de televiziune din Ungaria, concediata pentru ca a lovit migranti

O femeie cameraman de la un post ungar de televiziune a fost concediata marti dupa difuzarea unor imagini in care apare lovind migranti, inclusiv copii, in timp ce fugeau de politie, in cursul tulburarilor care au avut loc la Roszke, in sudul Ungariei, relateaza AFP in pagina electronica.

Angajata a unui post ungar de televiziune, concediata pentru ca a lovit migranti

O femeie cameraman de la un post ungar de televiziune a fost concediata marti dupa difuzarea unor imagini in care apare lovind migranti, inclusiv copii, in timp ce fugeau de politie, in.

Peste 13.000 de imigranti au trecut din Ungaria in Austria in weekend

Peste 13. 000 de imigranti - peste asteptari - au trecut din Ungaria in Austria sambata si duminica, a anuntat politia austriaca duminica, iar 14 trenuri ungare au adus duminica mii de imigranti la statia ungara de frontiera Hegyeshalom, de unde au.

No check, no problem: Politia ungara nu a verificat documentele a peste 13.000 de imigranti care au trecut, in weekend, din Ungaria in Austria

Politia austriaca a anuntat ca peste 13. 000 de imigranti au trecut din Ungaria in Austria sambata si duminica, scrie AP. De asemenea, 14 trenuri ungare au adus duminica mii de imigranti la statia ungara de.

Peste 13.000 de imigranti au trecut din Ungaria in Austria in weekend

Peste 13. 000 de imigranti au trecut din Ungaria in Austria sambata si duminica, a anuntat politia austriaca duminica, iar 14 trenuri ungare au adus duminica mii de imigranti la statia ungara de frontiera.

Eugen Nicolaescu: PNL nu exclude varianta unui candidat nou, din afara partidului, la Primaria Capitalei

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, ca PNL nu exclude sustinerea unui candidat nou, din afara partidului, pentru Primaria Capitalei. Cu toate acestea, Nicolaescu spune ca viitorul.

Militarii din Ungaria au ordin sa traga in imigranti? Raspunsul premierului Viktor Orban

Ungaria nu intentioneaza sa traga asupra imigrantilor care incearca sa treaca de gardul ridicat la frontiera de sud a tarii, cu Serbia, si doreste sa discute despre cotele europene pentru primirea refugia.

inca o mie de refugiati au trecut granita din Ungaria spre Austria

Aproximativ o mie de refugiati din Orientul Mijlociu au trecut duminica dimineata pe jos frontiera austro-ungara, dupa ce au fost adusi cu trenul din diferite puncte ale Ungariei, a relatat politia austriaca,.

inca o mie de refugiati au trecut granita din Ungaria spre Austria in cursul diminetii

Aproximativ o mie de refugiati din Orientul Mijlociu au trecut duminica dimineata pe jos frontiera austro-ungara, dupa ce au fost adusi cu trenul din diferite puncte ale Ungariei.

SAXO BANK: Cresterea economica post-sanctiuni din Iran va incuraja intreaga regiune

Iranul si SUA isi doresc cu dis and 172;perare sa ajunga la o intelegere privind ridicarea sanctiunilor impotriva primeia, considera economistul-sef de la Saxo Bank, Steen Jakobsen. Acesta sustine ca, pentru Iran, sanctiunile aspre aplicate din 2012 au schilodit economia si ii stirbesc permanent din dominatia regionala, iar pentru SUA, Washingtonul trebuie sa gaseasca o strategie coerenta pentru Orientul Mijlociu, care sa tina cont si de relatia &171;speciala &187; cu Israelul, Arabia Saudita, statele din Golf si Iranul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )