Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angela Merkel, criticata de ucrainieni pe Facebook: Cancelarul german a fost comparat cu ministrul nazist Joachim von Ribbentrop

B1 B1,
Angela Merkel, criticata de ucrainieni pe Facebook: Cancelarul german a fost comparat cu ministrul nazist Joachim von Ribbentrop

Internautii ucrainieni au luat cu asalt conturile de Facebook ale presedintelui francez Francois Hollande si cancelarului Angela Merkel, acuzandu-i ca cei doi simpatizeaza cuRusia in privinta crizei. continuă pe B1

FOTOGALERIE Traian Basescu, la summitul PPE de la Bruxelles, alaturi de Angela Merkel

Presedintele Traian Basescu participa miercuri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele Nostru au fost postate mai multe fotografii de la eveniment in care seful statului discuta cu cancelarul german Angela Merkel. UPDATE 21:46 Cu ocazia vizitei la Bruxelles, presedintele Traian Basescu a avut si o intrevedere cu presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in marja participarii la Reuniunea extraordinara a Consiliului European. informeaza Administratia Prezidentiala.

Barack Obama a discutat la telefon cu Angela Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german Angela Merkel au discutat, marti, la telefon despre situatia din Ucraina, Iran si cooperarea bilaterala, aceasta fiind prima conversatie intre cei doi lideri dupa expulzarea sefului serviciilor secrete americane de catre Berlin.

Angela Merkel si Vladimir Putin considera ca situatia din Ucraina tinde sa se deterioreze

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din est, tinde sa se deterioreze, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Putin se intalneste cu Angela Merkel duminica, in Brazilia, la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Presedintele rus Vladimir Putin va discuta astazi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Rio de Janeiro, unde Merkel se afla pentru a urmari finala Cupei Mondiale de Fotbal, care se joaca peste cateva ore intre Germania si Argentina. Desi initial s-a vorbit si despre o a doua intalnire intre Putin si Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei, liderul de la Kiev a anuntat duminica dimineata ca nu va calatori in Brazilia.

Angela Merkel crede ca Rusia nu a satisfacut suficient asteptarile in privinta Ucrainei

Rusia nu a satisfacut suficient asteptarile in privinta tensiuniilor create in Ucraina, crede Angela Merkel. Purtatorul de cuvant al cancelarului german a explicat, miercuri, ca potentialele consecinte.

Conturile de Facebook ale lui Francois Hollande si Angela Merkel, luate cu asalt de ucraineni: Multumim, Frau Ribbentrop

Utilizatorii de Internet din Ucraina au invadat cu mesaje conturile de Facebook ale presedintelui Francois Hollande si cancelarului Angela Merkel, pe care au numit-o Frau Ribbentrop Doamna Ribbentrop), considerand ca Parisul si Berlinul simpatizeaza cu Rusia in privinta crizei din Ucraina.

Conturile de Facebook ale lui Francois Hollande si Angela Merkel, luate cu asalt de ucraineni: Danke Frau Ribbentrop

Utilizatorii de Internet din Ucraina au invadat cu mesaje conturile de Facebook ale presedintelui Francois Hollande si cancelarului Angela Merkel, pe care au numit-o Frau Ribbentrop Doamna Ribbentrop),.

Angela Merkel respinge zvonurile conform carora ar urma sa demisioneze pentru o functie in cadrul UE

Este foarte tentata de aceste functii, a afirmat un oficial politic german. in campania dinaintea scrutinului parlamentar din 2013, Angela Merkel s-a angajat sa duca la bun sfarsit al treilea mandat de cancelar.

Angela Merkel neaga informatiile conform carora ar urma sa demisioneze pentru a prelua o functie in cadrul UE

Angela Merkel a anuntat, luni, ca nu va demisiona din functia de cancelar al Germaniei pentru a prelua o functie in UE, infirmand astfel zvonurile aparute in ultima perioada. Aceste zvonuri au pornit de la ofici.

FOTO Angela Merkel a sarbatorit alaturi de jucatorii germani succesul de la CM 2014. Demnitari din toata lumea au asistat la finala

Cancelarul Germaniei a incurajat din tribune nationala pregatita de Joachim Low in finala jucata si castigata in fata Argentinei, scor 1-0, pe Maracana. Succesul nemtilor a fost savurat din plin de inaltul demnitar german, care a coborat in vestiar pentru a celebra victoria conationalilor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )