Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angela Merkel si Vladimir Putin considera ca situatia din Ucraina tinde sa se deterioreze

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel si Vladimir Putin considera ca situatia din Ucraina tinde sa se deterioreze

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din est, tinde sa se deterioreze, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului. continuă pe România Liberă

Putin si Merkel au convenit asupra faptului ca situatia din Ucraina tinde sa se degradeze

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din Est,.

Traian Basescu a discutat telefonic cu Petro Porosenco despre situatia din Ucraina

Traian Basescu si pre and sedintele Ucrainei, Petro Poro and senco, au avut astazi o convorbire telefonica la solicitarea par and tii ucrainene, in cadrul careia s-a discutat despre operatiunile din Donetk si Lugansk, anun and ta Administra and tia Preziden and tiala intru-un comunicat remis redac and tiei.

Criza din Ucraina: Putin si Merkel vor discutii directe intre Kiev si separatisti

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel vor discutii directe cat mai curand posibil intre autoritatile de la Kiev si separatistii pro-rusi, a anuntat duminica un purtator de cuvant al guvernului german intr-un comunicat, transmite AFP.

Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

VIDEO Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni in Brazilia, la finala Cupei Mondiale

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, in Brazilia, cu ocazia finalei Campionatului Mondial de fotbal, a anuntat joi Iuri Usakov, consilierul.

Putin se intalneste cu Angela Merkel duminica, in Brazilia, la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Presedintele rus Vladimir Putin va discuta astazi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Rio de Janeiro, unde Merkel se afla pentru a urmari finala Cupei Mondiale de Fotbal, care se joaca peste cateva ore intre Germania si Argentina. Desi initial s-a vorbit si despre o a doua intalnire intre Putin si Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei, liderul de la Kiev a anuntat duminica dimineata ca nu va calatori in Brazilia.

Cancelarul german Angela Merkel: Sunt impresionata de lucrurile pe care Moldova deja le-a realizat si de optimismul privind apropierea de UE

Prim-ministrul Iurie Leanca a fost primit astazi cu onoruri militare la Cancelaria Federala a Germaniei, unde a avut o intrevedere cu Angela Merkel. Oficialii au discutat despre reformele din Republica Moldova, perspectiva europeana a tarii noastre, problema transnistreana si situatia din regiune, anunta un comunicat de presa al Guvernului de la Chisinau.

Angela Merkel: Statele Unite vor fi greu de convins sa renunte la spionarea Germaniei

Angela Merkel: Nu cred ca este usor sa convingem SUA sa schimbe radical activitatea serviciilor lor secrete, este vorba de o luare de pozitie generala. De aceea trebuie sa fim clari in ceea ce priveste faptul ca avem abordari diferite.

inaine de summit-ul BRICS, Vladimir Putin s-a intalnit cu Fidel Castro si Daniel Ortega

Liderul de la kremlin se afla intr-un turneu prin cateva state din America Latina. Prima escala a fost in Cuba, unde s-a intalnit si cu fostul lider cubanez, Fidel Castro. Apoi, a avut o vizita neprogramata in Nicaragua, unde s-a intretinut cu dictatorul Daniel Ortega. Vladimir Putin va mai vizita Argentina si Brazilia si va participa la summitul statelor din BRICS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )