Libnet.ro
UNICEF

19:00

Angela Merkel: Statele Unite vor fi greu de convins sa renunte la spionarea Germaniei

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel: Statele Unite vor fi greu de convins sa renunte la spionarea Germaniei

Angela Merkel: Nu cred ca este usor sa convingem SUA sa schimbe radical activitatea serviciilor lor secrete, este vorba de o luare de pozitie generala. De aceea trebuie sa fim clari in ceea ce priveste faptul ca avem abordari diferite. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni in Brazilia, la finala Cupei Mondiale

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, in Brazilia, cu ocazia finalei Campionatului Mondial de fotbal, a anuntat joi Iuri Usakov, consilierul.

Angela Merkel si presedintele Germaniei, prezenti la finala Cupei Mondiale

Cancelarul Germaniei Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck si-au anuntat prezenta la finala Cupei Mondiale de fotbal, dupa ce Germania s-a calificat in ultimul act. Angela Merkel va fi in tribuna oficiala a stadionului Maracana, ea urmand sa faca deplasarea in Brazilia intre 12-14 iulie.

Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

VIDEO Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

Cancelarul german Angela Merkel: Sunt impresionata de lucrurile pe care Moldova deja le-a realizat si de optimismul privind apropierea de UE

Prim-ministrul Iurie Leanca a fost primit astazi cu onoruri militare la Cancelaria Federala a Germaniei, unde a avut o intrevedere cu Angela Merkel. Oficialii au discutat despre reformele din Republica Moldova, perspectiva europeana a tarii noastre, problema transnistreana si situatia din regiune, anunta un comunicat de presa al Guvernului de la Chisinau.

Statele Unite avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni

Statele Unite sunt pregatite sa impuna imediat noi sanctiuni Rusiei, daca Moscova refuza intreruperea legaturilor cu separatistii din estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

Xi Jinping: O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru pentru intreaga lume

O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru nu doar pentru cele doua tari, ci si pentru intreaga lume, a declarat miercuri presedintele chinez Xi Jinping, care a facut apel la respect reciproc, in prima zi a negocierilor la nivel inalt dintre cele doua superputeri, scrie BBC News.

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck vor asista la finala Cupei Mondiale

Cancelarul si presedintele Germaniei vor participa, duminica, la finala Cupei Mondiale 2014, care se va disputa la Rio de Janeiro, anunta presedintia bavareza citata de AFP. Presedintele Joachim Gauck si.

Barack Obama: Statele Unite sunt pregatite sa faciliteze incetarea ostilitatilor dintre Israel si Hamas

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a spus joi prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, ca se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si miscarea palestiniana Hamas si a propus ca autoritatile americane sa se ocupe de medierea conflictului pentru incetarea ostilitatilor, informeaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2655 seconds )