Libnet.ro
UNICEF

19:30

Putin si Merkel au convenit asupra faptului ca situatia din Ucraina tinde sa se degradeze

B1 B1,
Putin si Merkel au convenit asupra faptului ca situatia din Ucraina tinde sa se degradeze

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din Est,. continuă pe B1

Angela Merkel si Vladimir Putin considera ca situatia din Ucraina tinde sa se deterioreze

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din est, tinde sa se deterioreze, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Traian Basescu a discutat telefonic cu Petro Porosenco despre situatia din Ucraina

Traian Basescu si pre and sedintele Ucrainei, Petro Poro and senco, au avut astazi o convorbire telefonica la solicitarea par and tii ucrainene, in cadrul careia s-a discutat despre operatiunile din Donetk si Lugansk, anun and ta Administra and tia Preziden and tiala intru-un comunicat remis redac and tiei.

UE a adaugat alte 11 nume pe lista responsabililor ucrainieni si rusi sanctionati pe urma crizei din Ucraina

Alte 11 persoane au fost adaugat pe lista responsabililor pentru criza din Ucraina, a anuntat UE, vineri, scrie AFP. Pe lista se afla deja 61 de oficiali rusi sau ucrainieni ale calor averi au fost inghetate si.

Criza din Ucraina: Putin si Merkel vor discutii directe intre Kiev si separatisti

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel vor discutii directe cat mai curand posibil intre autoritatile de la Kiev si separatistii pro-rusi, a anuntat duminica un purtator de cuvant al guvernului german intr-un comunicat, transmite AFP.

Criza din Ucraina: Liderii separatistilor pro-rusi din Donetsk si Lugansk, pe lista celor supusi sanctiunilor UE

Principalii responsabili din republicile autoproclamate Donetsk si Lugansk au fost adaugati, sambata, de Uniunea Europeana pe lista personalitatilor ucrainene pro-ruse sanctionate pentru implicarea lor in conflictul ucrainean, informeaza AFP.

Liga Araba se reuneste luni pentru a discuta despre situatia din Fasia Gaza

Ministrii Afacerilor Externe din cadrul Ligii Arabe se vor intalni luni la Cairo pentru a discuta despre deteriorarea situatiei in Fasia Gaza, unde raidurile israeliene se succed ca riposta la tirurile de.

Situatia din Fasia Gaza, o problema dezbatuta de catre Consiliul de Securitate ONU

Consiliul de Securitate ONU va tine o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat presedintia rwandeza a Consiliului, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )