Libnet.ro
UNICEF

19:00

Criza din Ucraina: Putin si Merkel vor discutii directe intre Kiev si separatisti

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Putin si Merkel vor discutii directe intre Kiev si separatisti

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel vor discutii directe cat mai curand posibil intre autoritatile de la Kiev si separatistii pro-rusi, a anuntat duminica un purtator de cuvant al guvernului german intr-un comunicat, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Cine este responsabil pentru criza din Ucraina. UE a adaugat 11 persoane pe lista celor care vor fi pedepsiti

UE se pregateste sa adauge inca 11 nume pe lista cu persoane vizate de sanctiuni tintite pentru responsabilitatea lor in criza ucraineana, au anuntat miercuri surse europene. Un acord preliminar in acest.

Criza din Ucraina: Liderii separatistilor pro-rusi din Donetsk si Lugansk, pe lista celor supusi sanctiunilor UE

Principalii responsabili din republicile autoproclamate Donetsk si Lugansk au fost adaugati, sambata, de Uniunea Europeana pe lista personalitatilor ucrainene pro-ruse sanctionate pentru implicarea lor in conflictul ucrainean, informeaza AFP.

Convorbire telefonica Traian Basescu - Petro Poroshenco despre criza din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, o convorbire telefonica cu presedintele Ucrainei, Petro Poroshenco, la solicitarea partii ucrainene. Potrivit unui comunicat difuzat de Presedintie, liderul ucrainean i-a multumit lui Traian Basescu pentru sprijinul constant acordat de Romania mai ales in aceasta perioada dificila. In schimb, seful statului l-a asigurat pe Poroshenco de faptul ca Romania intelege si sustine deplin actiunile legitime ale autoritatilor pentru apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

UE a adaugat alte 11 nume pe lista responsabililor ucrainieni si rusi sanctionati pe urma crizei din Ucraina

Alte 11 persoane au fost adaugat pe lista responsabililor pentru criza din Ucraina, a anuntat UE, vineri, scrie AFP. Pe lista se afla deja 61 de oficiali rusi sau ucrainieni ale calor averi au fost inghetate si.

Angela Merkel si Vladimir Putin considera ca situatia din Ucraina tinde sa se deterioreze

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din est, tinde sa se deterioreze, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Putin si Merkel au convenit asupra faptului ca situatia din Ucraina tinde sa se degradeze

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din Est,.

UE adauga 11 nume pe lista persoanelor vizate de sanctiuni pentru criza din Ucraina

Uniunea Europeana a adaugat, vineri, 11 nume pe lista personalitatilor vizate de sanctiuni pentru responsabilitatea in criza ucraineana, ca reactie la agravarea situatiei in estul tarii, relateaza AFP.

UE se pregateste sa adauge alte 11 nume pe lista cu persoane vizate de sanctiuni pe fondul crizei din Ucraina

UE se pregateste sa adauge inca 11 nume pe lista cu persoane vizate de sanctiuni tintite pentru responsabilitatea lor in criza ucraineana, au anuntat miercuri surse europene.

VIDEO Criza din Fasia Gaza. Conflictul israeliano-palestinian se agraveaza. Premierul israelian: Armata este pregatita pentru orice.Consiliului de Securitate al ONU se intruneste de urgenta.

Operatiunea aeriana israeliana lansata de trei zile impotriva Hamas ca riposta la un atac sustinut cu rachete din Gaza impotriva Israelului a ucis cel putin 64 de persoane, inclusiv copii si femei, arata ultimul bilant de joi dimineata. 14 oameni au murit numai in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unor noi raiduri, cu cateva ore de la o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate pe aceasta tema. Israelul a avertizat ca este pregatit sa invadeze temporar Fasia Gaza in cadrul unei ofensive majore la sol.

Traian Basescu a discutat telefonic cu Petro Porosenco despre situatia din Ucraina

Traian Basescu si pre and sedintele Ucrainei, Petro Poro and senco, au avut astazi o convorbire telefonica la solicitarea par and tii ucrainene, in cadrul careia s-a discutat despre operatiunile din Donetk si Lugansk, anun and ta Administra and tia Preziden and tiala intru-un comunicat remis redac and tiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )