Libnet.ro
UNICEF

10:30

Angela Merkel a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Angela Merkel a discutat la telefon cu Vladimir Putin

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert.

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina. Germania nu exclude noi sanctiuni impotriva Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina, in cadrul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, citat de AFP.

Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare privind situatia din Ucraina intr-o discutie telefonica cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Angela Merkel i-a cerut sa depuna eforturi pentru aplicarea prevederilor acordului de la Geneva

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert.

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel se va afla intr-o vizita de lucru la Washington in 1 si 2 mai. in cadrul vizitei, va avea discutii cu presedintele american Barack Obama, in special pe tema crizei din Ucraina, t.

Basescu: Vladimir Putin a atentionat asupra riscului ca Ucraina sa preleveze gaze din conductele care trec pe teritoriul ei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, difuzata de B1 TV, despre scrisoarea trimisa de presedintele rus Vladimir Putin liderilor europeni privind livarera de gaze.

Vladimir Putin a clasificat internetul ca fiind un proiect CIA

Desi nu avea nimeni dubii ca presedintele Rusiei are opinii radicale, de curand, Vladimir Putin a clasificat internetul ca un proiect CIA. Rusia, Ucraina, Crimeea si Vladimir Putin reprezinta niste subiecte omniprezente in buletinele de stiri deja de cateva luni bune. intamplarea face ca, pana la aceasta ora, tehnologia informatiei lipsea din ecuatie. La nivel global, exista o situatie destul de tensionata intre conducerea de la Kremlin si Statele Unite ale Americii, se stie. Oricum, o parte din acele tensiuni [].

Vladimir Putin: Internetul este un proiect al CIA/ Dialog cu Snowden

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat joi ca Internetul este un proiect al serviciului secret american CIA si a facut o serie de comentarii legate de cel mai mare motor de cautare rusesc, Yandex, provocand o cadere sensibila a actiunilor acestuia, scrie AP. Anterior acestor declaratii, Snowden, agentul NSA, a intervenit prin video la o emisiune cu Vladimir Putin, transmisa in direct la TV. Esti un fost spion, vom vorbi ca intre profesionisti, a fost raspunsul lui Putin pentru Snowden. Ora 00:15 Mihail Hodorkovski: Putin se razbuna pe Ucraina din motive personale vezi live text evenimentele zilei de joi.

Vladimir Putin: Internetul este un proiect al CIA/ Dialog cu Snowden: Esti un fost spion, vorbim ca intre profesionisti

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat joi ca Internetul este un proiect al serviciului secret american CIA si a facut o serie de comentarii legate de cel mai mare motor de cautare rusesc, Yandex, provocand o cadere sensibila a actiunilor acestuia, scrie AP. Anterior acestor declaratii, Snowden, agentul NSA, a intervenit prin video la o emisiune cu Vladimir Putin, transmisa in direct la TV. Esti un fost spion, vom vorbi ca intre profesionisti, a fost raspunsul lui Putin pentru Snowden. Ora 07:00 Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul UcraineiOra 00:15 Mihail Hodorkovski: Putin se razbuna pe Ucraina din motive personale vezi live text evenimentele zilei de joi.

Madonna, centrul unor noi controverse: starul pop a folosit cuvantul gay pentru a-l descrie pe liderul rus Vladimir Putin

Cantareata americana Madonna, supranumita regina muzicii pop si cunoscuta drept o militanta pentru promovarea drepturilor comunitatii LGBT lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali n. r. ), a starnit noi controverse, dupa ce a asociat cuvantul gay cu presedintele rus Vladimir Putin, scrie Huffington Post.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )