Libnet.ro
UNICEF

12:30

Angela Merkel i-a cerut sa depuna eforturi pentru aplicarea prevederilor acordului de la Geneva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel i-a cerut sa depuna eforturi pentru aplicarea prevederilor acordului de la Geneva

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel se va afla intr-o vizita de lucru la Washington in 1 si 2 mai. in cadrul vizitei, va avea discutii cu presedintele american Barack Obama, in special pe tema crizei din Ucraina, t.

Angela Merkel a discutat la telefon cu Vladimir Putin

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert.

Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare privind situatia din Ucraina intr-o discutie telefonica cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina. Germania nu exclude noi sanctiuni impotriva Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina, in cadrul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, citat de AFP.

Angela Merkel a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )