Libnet.ro
UNICEF

10:30

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

B1 B1,
Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel se va afla intr-o vizita de lucru la Washington in 1 si 2 mai. in cadrul vizitei, va avea discutii cu presedintele american Barack Obama, in special pe tema crizei din Ucraina, t. continuă pe B1

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina. Germania nu exclude noi sanctiuni impotriva Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina, in cadrul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, citat de AFP.

Angela Merkel a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare privind situatia din Ucraina intr-o discutie telefonica cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Angela Merkel a discutat la telefon cu Vladimir Putin

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert.

Angela Merkel i-a cerut sa depuna eforturi pentru aplicarea prevederilor acordului de la Geneva

Cancelarul Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert.

Barack Obama efectueaza o vizita oficiala in Coreea de Sud

Pre and sedintele SUA, Barack Obama, a ajuns in aceasta diminea and ta in Coreea de Sud pentru o vizita de doua zile, dominata de amenin and tarile unui al patrulea test nuclear in Coreea de Nord, relateaza AFP.

Presedintele american Barack Obama a ajuns in Coreea de Sud unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile

Barack Obama a ajuns vineri dimineata inCoreea de Sud, stat indoliat dupa naufragiul feribotuluiSewol, soldat cu peste 300 de morti si persoane disparute, anuntaAFP. Presedintele american va.

Barack Obama, intr-o vizita de doua zile in Coreea de Sud. Vecinul dictator ameninta cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test .

Barack Obama, vizita de doua zile in Coreea de Sud

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Barack Obama a ajuns in Japonia, prima etapa a turneului sau asiatic

Presedintele Barack Obama a aterizat, miercuri seara ora locala) in Japonia, prima etapa a unui turneu asiatic delicat care il va duce, de asemenea, in Coreea de Sud, Malaysia si Filipine, fara a trece prin China, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )