Libnet.ro
UNICEF

12:30

Barack Obama, intr-o vizita de doua zile in Coreea de Sud. Vecinul dictator ameninta cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear

Antena3 Antena3,
Barack Obama, intr-o vizita de doua zile in Coreea de Sud. Vecinul dictator ameninta cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test . continuă pe Antena3

Barack Obama efectueaza o vizita oficiala in Coreea de Sud

Pre and sedintele SUA, Barack Obama, a ajuns in aceasta diminea and ta in Coreea de Sud pentru o vizita de doua zile, dominata de amenin and tarile unui al patrulea test nuclear in Coreea de Nord, relateaza AFP.

Barack Obama, vizita de doua zile in Coreea de Sud

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Presedintele american Barack Obama a ajuns in Coreea de Sud unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile

Barack Obama a ajuns vineri dimineata inCoreea de Sud, stat indoliat dupa naufragiul feribotuluiSewol, soldat cu peste 300 de morti si persoane disparute, anuntaAFP. Presedintele american va.

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel se va afla intr-o vizita de lucru la Washington in 1 si 2 mai. in cadrul vizitei, va avea discutii cu presedintele american Barack Obama, in special pe tema crizei din Ucraina, t.

Barack Obama a ajuns in Japonia, prima etapa a turneului sau asiatic

Presedintele Barack Obama a aterizat, miercuri seara ora locala) in Japonia, prima etapa a unui turneu asiatic delicat care il va duce, de asemenea, in Coreea de Sud, Malaysia si Filipine, fara a trece prin China, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Surpriza pentru milioane de oameni. Cine apare langa Barack Obama in topul celor mai influenti oameni din lume

Revista Time a publicat lista celor mai influente personalitati ale anului 2014. Jurnalistii americani au pus-o pe coperta pe Beyonce care apare imbracata in lenjerie intima si intr-o bluza din voal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )