Libnet.ro
UNICEF

12:30

Barack Obama, vizita de doua zile in Coreea de Sud

România Liberă România Liberă,
Barack Obama, vizita de doua zile in Coreea de Sud

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Barack Obama, intr-o vizita de doua zile in Coreea de Sud. Vecinul dictator ameninta cu efectuarea celui de-al patrulea test nuclear

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit vineri dimineata in Coreea de Sud, unde efectueaza o vizita de doua zile dominata de amenintari ale Coreei de Nord cu efectuarea celui de-al patrulea test .

Presedintele american Barack Obama a ajuns in Coreea de Sud unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile

Barack Obama a ajuns vineri dimineata inCoreea de Sud, stat indoliat dupa naufragiul feribotuluiSewol, soldat cu peste 300 de morti si persoane disparute, anuntaAFP. Presedintele american va.

Barack Obama efectueaza o vizita oficiala in Coreea de Sud

Pre and sedintele SUA, Barack Obama, a ajuns in aceasta diminea and ta in Coreea de Sud pentru o vizita de doua zile, dominata de amenin and tarile unui al patrulea test nuclear in Coreea de Nord, relateaza AFP.

Barack Obama a ajuns in Japonia, prima etapa a turneului sau asiatic

Presedintele Barack Obama a aterizat, miercuri seara ora locala) in Japonia, prima etapa a unui turneu asiatic delicat care il va duce, de asemenea, in Coreea de Sud, Malaysia si Filipine, fara a trece prin China, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel se va afla intr-o vizita de lucru la Washington in 1 si 2 mai. in cadrul vizitei, va avea discutii cu presedintele american Barack Obama, in special pe tema crizei din Ucraina, t.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )