Libnet.ro
UNICEF

14:30

Angela Merkel a facut o fetita palestiniana sa planga: Nu toti imigrantii pot ramane in Germania (VIDEO)

B1 B1,
Angela Merkel a facut o fetita palestiniana sa planga: Nu toti imigrantii pot ramane in Germania (VIDEO)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost criticata vehement dupa ce a facut-o sa planga pe o fetita de origine palestiniana care risca sa fie repatriata, scrie BBC News online. Merkel i-a spus unei fetite. continuă pe B1

Angela Merkel a facut o fetita palestiniana sa planga (VIDEO)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost criticata vehement dupa ce a facut-o sa planga pe o fetita de origine palestiniana care risca sa fie repatriata, scrie BBC News online. Merkel i-a spus unei fetite.

Angela Merkel a facut o fetita sa planga

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost criticata vehement dupa ce ar fi facut-o sa planga pe o fetita de origine palestiniana care risca sa fie repatriata, informeaza BBC News online, conform.

VIDEO IMPRESIONANT. Angela Merkel a facut sa planga o tanara refugiata, in timp ce ii explica de ce trebuie sa plece din Germania

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a facut-o sa planga pe o tanara refugiata din Palestina, in timp ce ii explica de ce trebuie sa paraseasca Germania, informeaza Business Insider.

VIDEO Angela Merkel, pusa in dificultate in fata unei refugiate in lacrimi

Cancelarul german Angela Merkel a parut stanjenita miercuri seara in timpul unei dezbateri televizate, unde s-a vazut confruntata cu o tanara palestiniana ce a izbucnit in lacrimi pentru ca i s-a respins cererea de azil si trebuie sa paraseasca Germania, scrie Agerpres.

Angela Merkel, impotriva casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex: Cuplurile gay au varianta unei conventii civile

Angela Merkel se declara impotriva casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, informeaza B1 TV. intr-un interviu pentru un blogger neamt, cancelarul Germaniei a anuntat ca este impotriva discriminarii si.

Angela Merkel: Bancile din Grecia vor fi recapitalizate cu 25 de miliarde de euro

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat, luni, ca jumatate din Fondul de privatizare, adica 25 de miliarde de euro, va fi utilizata pentru recapitalizarea bancilor elene, urmand ca acestea sa fie apoi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )