Libnet.ro
UNICEF

05:46

Angela Merkel, implicata intr-un incident rutier in Cehia. Ce s-a intamplat cu coloana oficiala

Antena3 Antena3,
Angela Merkel, implicata intr-un incident rutier in Cehia. Ce s-a intamplat cu coloana oficiala

Politia din Praga a arestat joi un barbat care a incercat cu masina sa sa opreasca convoiul cancelarului german Angela Merkel, au declarat surse apropiate purtatorului de cuvant al politiei, potrivit. continuă pe Antena3

Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi participa la un mini-summit pentru relansarea UE

Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi participa, incepand de luni dupa-amiaza, la un mini-summit pentru relansarea UE, pe Marea Mediterana, in largul coastelor Italiei, anunta Agerpres, citand AFP. Presedintele Consiliului italian urmeaza sa-i intampine in jurul orei locale 16:00 14:00 GMT) la Napoli pe cancelarul german Angela Merkel si pe presedintele francez Francois Hollande, inainte de a-i insoti pe micuta insula Ventotene, din Marea Tireniana, intre Roma si Napoli.

Angela Merkel sustine ca UE trebuie sa demonstreze ca poate prospera si fara Marea Britanie

Uniunea Europeana trebuie sa demonstreze ca poate fi prospera si fara Marea Britanie, a declarat cancelarul Angela Merkel, in contextul unei intalniri cu liderii Frantei si Italiei.

Angela Merkel le cere turcilor din Germania sa fie loiali tarii de adoptie

Pe fondul informatiilor ca serviciile secrete turce ar fi demarat o operatiune de intimidare a simpatizantilor opozantului Fethullah Gulen din comunitatea turca din Germania, cancelarul german Angela Merkel l-a cerut turcilor sa fie loiali tarii de adoptie.

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita: in masina cu el se mai afla ministrul Agriculturii din Kuwait (FOTO,VIDEO)

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a fost ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita. El a fost transportat la spital la urgente cu o ambulanta SMURD. Doua persoane au fost ranite.

NEWS ALERT. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Accidentul a fost confirmat pentru Agerpess de catre ministrul Agriculturii. El a precizat ca nu au fost raniti grav.

UPDATE. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier langa Slobozia. Demnitarii, transferati cu ambulanta la Spitalul Elias din Bucuresti. AUDIO

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Din primele informatii, cei doi se pare ca nu au fost raniti grav.

UPDATE. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier langa Slobozia. Demnitarii, transferati la Spitalul Elias din Bucuresti. AUDIO

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Din primele informatii, cei doi se pare ca nu au fost raniti grav.

Ministrul Achim Irimescu si omologul sau din Kuweit, implicati intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de.

Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier usor. Demnitarii primesc ingrijiri medicale in Slobozia

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 11. 00 pe DN 21.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )