Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angela Merkel: Israelul are dreptul sa se apere

Antena3 Antena3,
Angela Merkel: Israelul are dreptul sa se apere

Cancelarul german, Angela Merkel, spune ca armamentul folosit de catre militantii Hamas, sunt de o calitate complet noua, care justifica un raspuns al Israelului. Cand exista asemenea atacuri, Israelul, ca si. continuă pe Antena3

Angela Merkel crede ca Rusia nu a satisfacut suficient asteptarile in privinta Ucrainei

Rusia nu a satisfacut suficient asteptarile in privinta tensiuniilor create in Ucraina, crede Angela Merkel. Purtatorul de cuvant al cancelarului german a explicat, miercuri, ca potentialele consecinte.

Angela Merkel, criticata de ucrainieni pe Facebook: Cancelarul german a fost comparat cu ministrul nazist Joachim von Ribbentrop

Internautii ucrainieni au luat cu asalt conturile de Facebook ale presedintelui francez Francois Hollande si cancelarului Angela Merkel, acuzandu-i ca cei doi simpatizeaza cuRusia in privinta crizei.

FOTOGALERIE Traian Basescu, la summitul PPE de la Bruxelles, alaturi de Angela Merkel

Presedintele Traian Basescu participa miercuri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele Nostru au fost postate mai multe fotografii de la eveniment in care seful statului discuta cu cancelarul german Angela Merkel. UPDATE 21:46 Cu ocazia vizitei la Bruxelles, presedintele Traian Basescu a avut si o intrevedere cu presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in marja participarii la Reuniunea extraordinara a Consiliului European. informeaza Administratia Prezidentiala.

Angela Merkel cere o incetare a focului imediata in Ucraina, dupa prabusirea avionului malaysian

Cancelarul german Angela Merkel a cerut, vineri, o incetare a focului imediata in Ucraina, dupa prabusirea unui avion al companiei Malaysia Airlines, cu 298 de persoane la bord, in estul acestei tari,.

VIDEO Inedit: Un reporter i-a cantat La Multi ani cancelarului Angela Merkel

Cancelarul german, Angela Merkel, care implineste joi 60 de ani, a primit numeroase urari cu aceasta ocazie, unele cat se poate de traditionale, altele iesite din comun. Printre acestea din urma se numara si ideea unui reporter de a-i canta Happy birthday chiar in timpul unei conferinte de presa.

Barack Obama a discutat la telefon cu Angela Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german Angela Merkel au discutat, marti, la telefon despre situatia din Ucraina, Iran si cooperarea bilaterala, aceasta fiind prima conversatie intre cei doi lideri dupa expulzarea sefului serviciilor secrete americane de catre Berlin.

Flori si sampanie pentru aniversarea de 60 de ani a lui Angela Merkel, la summitul de la Bruxelles

Sefii de stat si de Guvern reuniti la summitul de la Bruxelles au oferit un buchet de flori si sampanie cancelarului german Angela Merkel, care aniverseaza joi 60 de ani.

Surpriza la Summitul de la Bruxelles pentru Angela Merkel. A fost primita cu sampanie si flori

Sefii de stat si de Guvern reuniti la summitul de la Bruxelles au oferit un buchet de flori si sampanie cancelarului german Angela Merkel, care aniverseaza joi 60 de ani. La putin timp dupa miezul noptii,.

Conturile de Facebook ale lui Francois Hollande si Angela Merkel, luate cu asalt de ucraineni: Multumim, Frau Ribbentrop

Utilizatorii de Internet din Ucraina au invadat cu mesaje conturile de Facebook ale presedintelui Francois Hollande si cancelarului Angela Merkel, pe care au numit-o Frau Ribbentrop Doamna Ribbentrop), considerand ca Parisul si Berlinul simpatizeaza cu Rusia in privinta crizei din Ucraina.

Conturile de Facebook ale lui Francois Hollande si Angela Merkel, luate cu asalt de ucraineni: Danke Frau Ribbentrop

Utilizatorii de Internet din Ucraina au invadat cu mesaje conturile de Facebook ale presedintelui Francois Hollande si cancelarului Angela Merkel, pe care au numit-o Frau Ribbentrop Doamna Ribbentrop),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )