Libnet.ro
UNICEF

00:07

Angela Merkel a lesinat cateva zeci de secunde, la Festivalul Wagner

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angela Merkel a lesinat cateva zeci de secunde, la Festivalul Wagner

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a lesinat cateva zeci de secunde, sambata seara, in timp ce asista la prestigiosul Festival Wagner, desfasurat in orasul Bayreuth, afirma surse citate de revista Der Spiegel. continuă pe Wall-Street Ro

Angela Merkel a lesinat in pauza unui spectacol de opera

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a lesinat, sambata seara, la pauza unui spectacol de opera, dar si-a revenit dupa cateva minute, informeaza Bild si Der Spiegel, citate de Business Insider. Liderul de la Berlin asista la deschiderea prestigiosului festival de opera de la Bayreuth.

Angela Merkel a lesinat la un festival de muzica

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a lesinat cateva zeci de secunde, sambata seara, in timp ce asista la prestigiosul Festival Wagner, desfasurat in orasul Bayreuth.

Angela Merkel a lesinat la Festivalul Wagner, dar si-a revenit repede

Cancelarul german Angela Merkel, care asista, sambata, la deschiderea Festivalului Wagner de la Bayreuth, a lesinat la pauza si a cazut chiar de pe scaun, dar si-a revenit apoi in mai putin de doua minute,.

Angela Merkel a lesinat si a cazut de pe scaun. Unde s-a intamplat incidentul

Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume, a lesinat si a cazut de pe scaun la spectacolul Tristan si Isolda, din deschiderea festivalului de opera de la Bayreuth. Incidentul s-a petrecut in pauza dintre.

Actiunile Turciei contra rebelilor kurzi, in atentia Germaniei. Cum a reactionat Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut, duminica, omologului sau turc, Ahmet Davutoglu, cu care a avut o convorbire telefonica, sa continue procesul de pace cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK).

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )