Libnet.ro
UNICEF

21:00

Angela Merkel a lesinat in pauza unui spectacol de opera

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel a lesinat in pauza unui spectacol de opera

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a lesinat, sambata seara, la pauza unui spectacol de opera, dar si-a revenit dupa cateva minute, informeaza Bild si Der Spiegel, citate de Business Insider. Liderul de la Berlin asista la deschiderea prestigiosului festival de opera de la Bayreuth. continuă pe Adevărul

Angela Merkel a lesinat la Festivalul Wagner, dar si-a revenit repede

Cancelarul german Angela Merkel, care asista, sambata, la deschiderea Festivalului Wagner de la Bayreuth, a lesinat la pauza si a cazut chiar de pe scaun, dar si-a revenit apoi in mai putin de doua minute,.

Angela Merkel a lesinat si a cazut de pe scaun. Unde s-a intamplat incidentul

Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume, a lesinat si a cazut de pe scaun la spectacolul Tristan si Isolda, din deschiderea festivalului de opera de la Bayreuth. Incidentul s-a petrecut in pauza dintre.

Angela Merkel a lesinat cateva zeci de secunde, la Festivalul Wagner

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a lesinat cateva zeci de secunde, sambata seara, in timp ce asista la prestigiosul Festival Wagner, desfasurat in orasul Bayreuth, afirma surse citate de revista Der Spiegel.

Angela Merkel a lesinat la un festival de muzica

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a lesinat cateva zeci de secunde, sambata seara, in timp ce asista la prestigiosul Festival Wagner, desfasurat in orasul Bayreuth.

Actiunile Turciei contra rebelilor kurzi, in atentia Germaniei. Cum a reactionat Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut, duminica, omologului sau turc, Ahmet Davutoglu, cu care a avut o convorbire telefonica, sa continue procesul de pace cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )