Libnet.ro
UNICEF

16:00

Angela Merkel: Stergerea datoriilor Greciei ar avea un efect de domino

Antena3 Antena3,
Angela Merkel: Stergerea datoriilor Greciei ar avea un efect de domino

Cancelarul federal german Angela Merkel este de parere ca, in situatia in care creditorii internationali ar accepta o a doua stergere partiala a datoriei de stat a Greciei, acest lucru ar inrautati. continuă pe Antena3

Angela Merkel: Stergerea unei parti din datoria Greciei ar putea avea un efect de domino in zona euro

Cancelarul german Angela Merkel este de parere ca, in situatia in care creditorii internationali ar accepta o a doua stergere partiala a datoriei de stat a Greciei, acest lucru ar inrautati situatia din zona euro, scrie Agerpres. Atentionez in mod insistent in legatura cu stergerea datoriilor Greciei, a declarat Merkel intr-un interviu acordat revistei Focus, fragmente din care au fost date publicitatii duminica, informeaza Itar-Tass.

Conflictul din Siria: Angela Merkel critica Rusia si China, dar se opune unei interventii militare

Cancelarul german Angela Merkel a criticat, intr-un interviu, Rusia si China pentru ca au impiedicat, la ONU, adoptarea unei declaratii care sa ceara Siriei sa permita inspectorilor Organizatiei Natiunilor Unite desfasurarea unei anchete privind presupusul atac cu arme chimice, transmite AFP. Totodata, cancelarul german si-a confirmat sambata opozitia fata de o interventie militara in Siria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )