Libnet.ro
UNICEF

14:01

Angela Merkel: Stergerea unei parti din datoria Greciei ar putea avea un efect de domino in zona euro

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel: Stergerea unei parti din datoria Greciei ar putea avea un efect de domino in zona euro

Cancelarul german Angela Merkel este de parere ca, in situatia in care creditorii internationali ar accepta o a doua stergere partiala a datoriei de stat a Greciei, acest lucru ar inrautati situatia din zona euro, scrie Agerpres. Atentionez in mod insistent in legatura cu stergerea datoriilor Greciei, a declarat Merkel intr-un interviu acordat revistei Focus, fragmente din care au fost date publicitatii duminica, informeaza Itar-Tass. continuă pe Hotnews

Angela Merkel: Stergerea datoriilor Greciei ar avea un efect de domino

Cancelarul federal german Angela Merkel este de parere ca, in situatia in care creditorii internationali ar accepta o a doua stergere partiala a datoriei de stat a Greciei, acest lucru ar inrautati.

Conflictul din Siria: Angela Merkel critica Rusia si China, dar se opune unei interventii militare

Cancelarul german Angela Merkel a criticat, intr-un interviu, Rusia si China pentru ca au impiedicat, la ONU, adoptarea unei declaratii care sa ceara Siriei sa permita inspectorilor Organizatiei Natiunilor Unite desfasurarea unei anchete privind presupusul atac cu arme chimice, transmite AFP. Totodata, cancelarul german si-a confirmat sambata opozitia fata de o interventie militara in Siria.

Katy Perry a dezvaluit parti din piesele Dark Horse si Walking On Air!

Mai sunt doar cateva ore pana la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York cand artista isi va interpreta live single-ul Roar si va dezvalui care va fi viitorul sau single dintre piesele Dark Horse si Walking On Air. Alegerea viitorului single este hotarata de catre fanii cantaretei care pot vota pana la .

Directorul de imagine al primei parti din Star Wars, Gilbert Taylor, a murit la 99 de ani

Gilbert Taylor, directorul de imagine al primei parti din franciza Razboiul Stelelor/ Star Wars, The Omen si Dr Strangelove, a murit, vineri, la varsta de 99 de ani. Acesta a murit vineri, in casa sa de pe.

SOCANT. Un copil de cinci ani a deschis focul in cantina unei scoli din SUA.

Un copil de cinci ani a fost plasat in custodia politiei, dupa ce a tras joi dimineata focuri de arma in cantina unei scoli primare din orasul american Memphis, informeaza Mediafax. Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar scoala a revenit la o activitate in regim normal, potrivit unui oficial al acestei institutii primare. Baiatul in varsta de cinci ani, elev la scoala primara Westside, a adus in incinta scolii un pistol, ascuns in rucsac. In timp ce se afla in cantina, arma s-a declansat .

Proprietarul unei fabrici din Italia si-a mutat productia in Polonia fara sa anunte angajatii

Proprietarul unei fabrici de componente electrice din Italia le-a acordat celor 40 de angajati trei saptamani de vacanta de vara, timp in care a inceput sa demonteze fabrica din aceasta tara si sa o mute in Polonia, potrivit Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )