Libnet.ro
UNICEF

16:00

Katy Perry a dezvaluit parti din piesele Dark Horse si Walking On Air!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry a dezvaluit parti din piesele Dark Horse si Walking On Air!

Mai sunt doar cateva ore pana la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York cand artista isi va interpreta live single-ul Roar si va dezvalui care va fi viitorul sau single dintre piesele Dark Horse si Walking On Air. Alegerea viitorului single este hotarata de catre fanii cantaretei care pot vota pana la . continuă pe Devorator Monden

Katy Perry, mai tare decat Lady Gaga! Single-ul Roar a stabilit un record de vanzari!

Noile lor hituri au fost lansate in acelasi timp, insa Lady Gaga nu mai domina clasamentele de vanzari asa cum se intampla cand a lansat Born This Way. Din contra, Katy Perry cu piesa Roar conduce in clasamentul vanzarilor de pe iTunes si a stabilit un record absolut. Continue reading .

Directorul de imagine al primei parti din Star Wars, Gilbert Taylor, a murit la 99 de ani

Gilbert Taylor, directorul de imagine al primei parti din franciza Razboiul Stelelor/ Star Wars, The Omen si Dr Strangelove, a murit, vineri, la varsta de 99 de ani. Acesta a murit vineri, in casa sa de pe.

Angela Merkel: Stergerea unei parti din datoria Greciei ar putea avea un efect de domino in zona euro

Cancelarul german Angela Merkel este de parere ca, in situatia in care creditorii internationali ar accepta o a doua stergere partiala a datoriei de stat a Greciei, acest lucru ar inrautati situatia din zona euro, scrie Agerpres. Atentionez in mod insistent in legatura cu stergerea datoriilor Greciei, a declarat Merkel intr-un interviu acordat revistei Focus, fragmente din care au fost date publicitatii duminica, informeaza Itar-Tass.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )