Libnet.ro
UNICEF

16:00

Angela Merkel: Zona euro trebuie sa colaboreze mai mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel: Zona euro trebuie sa colaboreze mai mult

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, astazi, ca tarile din zona euro au nevoie de o mai buna coordonare in ceea ce priveste politicile economice, pentru a ramane competitive la nivel international si pentru a stimula cresterea, potrivit New York Times. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel: Spionajul intre prieteni nu se face

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel a declarat astazi, cu ocazia venirii la summitul Consiliului European, ca spionajul intre prieteni nu se face.

Angela Merkel ii cere explicatii lui Obama: Cancelarul german crede ca telefonul sau mobil este interceptat de serviciile secrete americane

Cancelarul german Angela Merkel s-a suparat la culme dupa ce presa a relatat ca telefonul sau mobil ar fi fost urmarit de serviciile secrete americane.

Scandalul interceptarii telefonului mobil al cancelarului Angela Merkel: Ambasadorul american la Berlin a fost convocat de ministrul de externe

Ministrul german al Afacerilor Externe l-a convocat joi dupa amiaza pe ambasadorul american la Berlin pentru a oferi explicatii legate de interceptarea telefonului mobil al cancelarului Angela Merkel de catre serviciile secrete americane, scrie AFP.

Angela Merkel vrea sa schimbe Tratatul privind Uniunea Europeana

Cancelarul german, Angela Merkel, doreste sa efectueze modificari in Tratatul privind Uniunea Europeana in scopul extinderii competentelor Comisiei Europene in materie de politica economica si fiscala,.

BCE anunta controale riguroase la bancile din zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat, ieri, ca 128 de institutii creditoare din zona euro vor fi supuse unei verificari mai riguroase a calitatii activelor lor, in cadrul testelor de anul viitor, considerand ca analiza sa va consolida increderea in acest sector.

Doar 10% din profesionistii cu experienta sub un an sunt platiti cu mai mult de 500 euro

Un studiu realizat de FinanceProfessionals. ro arata ca, la nivelul salariilor in domeniul financiar din tara noastra, doar 10% din profesionistii cu experienta mai mica de un an sunt platiti cu mai mult de 500 euro, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Angela Merkel crede ca telefonul sau mobil este interceptat de serviciile secrete americane

Telefonul mobil al Angelei Merkel ar putea fi spionat de serviciile secrete americane, motiv pentru cancelarul l-a sunat pe presedintele Barack Obama pentru a discuta aceasta chestiune, afirma miercuri cancelaria, intr-un comunicat citat de AFP.

Bitdefender: Cel mai mult crestem pe online, vedem un avans de 40% anul acesta

Veniturile Bitdefender, cel mai important producator de securitate informatica de pe piata locala, vor creste anul acesta cu 25%, cel mai mare avans fiind insa pe zona de online, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul ZF.

Jazz Communication: 2013 a fost anul cresterii organice. Ne-am dezvoltat mai mult in jurul clientilor existenti decat a celor noi

Agentia de publicitate Jazz Communication, o companie fondata anul trecut de catre Irina Pencea, Diana Benko si Valentin Suciu, va avea anul acesta o cifra de afaceri in jurul a 1,1 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2012, au declarat.

Tanase: Nu s-a putut mai mult

Cristi Tanase, mijlocasul de creatie al Stelei, a explicat dupa meciul terminat la egalitate cu FC Basel ca echipa campioana a Romaniei nu a avut forta sa obtina un rezultat mai bun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )