Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doar 10% din profesionistii cu experienta sub un an sunt platiti cu mai mult de 500 euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doar 10% din profesionistii cu experienta sub un an sunt platiti cu mai mult de 500 euro

Un studiu realizat de FinanceProfessionals. ro arata ca, la nivelul salariilor in domeniul financiar din tara noastra, doar 10% din profesionistii cu experienta mai mica de un an sunt platiti cu mai mult de 500 euro, conform unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cumparatorul fabricii Aversa a achitat doar 11% din suma

Fabrica de pompe Aversa, candva una din perlele industriei de la noi din tara, a fost vanduta consortiului Blue Diamond Estate SRL and Autoplast Engineering pentru suma de 17,3 milioane de euro, privatizare care este, insa, contestata in instanta de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS).

Romania - Grecia, interes enorm din partea suporterilor - Biletele sunt la mare cautare

Biletele de intrare la partida Romania - Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) sunt la mare cautare, la putin timp dupa ce a inceput vanzarea on-line.

Jianu, Tina R: 97% din vanzarile noastre online sunt cu plata ramburs

In jur de 97% din vanzarile online ale Tina R se fac cu plata la primirea coletului, a declarat Rarea Jianu, directorul general al retailerului de haine Tina R, in cadrul ZF Digital.

Bill Gates a preluat 6% din FCC, companie prezenta si in tara noastra

Miliardarul american Bill Gates a cumparat un pachet de 6 procente din actiunile companiei spaniole de constructii FCC, care este prezenta inclusiv in tara noastra, anunta publicatia Economic Times, care citeaza un comunicat al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )