Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bill Gates a preluat 6% din FCC, companie prezenta si in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bill Gates a preluat 6% din FCC, companie prezenta si in tara noastra

Miliardarul american Bill Gates a cumparat un pachet de 6 procente din actiunile companiei spaniole de constructii FCC, care este prezenta inclusiv in tara noastra, anunta publicatia Economic Times, care citeaza un comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bill Gates a preluat 6% din compania de constructii spaniola FCC, prezenta cu proiecte mari in Romania

Presedintele Microsoft, Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a cumparat pentru 113,5 milioane euro un pachet de 6% din actiunile companiei spaniole de constructii FCC, prezenta si in Romania, unde participa la mai multe proiecte mari de infrastructura.

Bill Gates a cumparat 6% din actiunile companiei de constructii FCC

Presedintele Microsoft Bill Gates a cumparat pentru 113,5 milioane euro un pachet de 6% din actiunile companiei spaniole de constructii Fomento de Construcciones y Contratas FCC), prezenta si in tara noastra, informeaza Wall Street Journal.

Ce legatura este intre Bill Gates si metroul din Drumul Taberei

Metroul din Drumul Taberei ar putea deveni mai celebru decat putea spera vreodata. Explicatia este una cat se oate de simpla. Unul dintre cei mai cunoscuti miliardari ai lumii, Bill Gates, a devenit proprietar la.

Bill Gates, actionar la unul din constructorii Pasajului Basarab.

Magnatul Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a achizitionat 6% din capitalul social al companiei Fomento de Construcciones y Contratas FCC), cea mai mare firma de constructii din Spania, care este prezenta si Romania. Conform cotidianului iberic, El Mundo, Gates ar fi platit pentru cele 7,6 milioane de actiuni circa 113 milioane de euro. Astfel, magnatul american devine cel de-al doilea actionar al companiei FCC, dupa Esther Koplowitz, una dintre cele mai bogate femei de afaceri din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )