Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bill Gates a preluat 6% din compania de constructii spaniola FCC, prezenta cu proiecte mari in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bill Gates a preluat 6% din compania de constructii spaniola FCC, prezenta cu proiecte mari in Romania

Presedintele Microsoft, Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a cumparat pentru 113,5 milioane euro un pachet de 6% din actiunile companiei spaniole de constructii FCC, prezenta si in Romania, unde participa la mai multe proiecte mari de infrastructura. continuă pe Wall-Street Ro

Bill Gates a cumparat 6% din actiunile companiei de constructii FCC

Presedintele Microsoft Bill Gates a cumparat pentru 113,5 milioane euro un pachet de 6% din actiunile companiei spaniole de constructii Fomento de Construcciones y Contratas FCC), prezenta si in tara noastra, informeaza Wall Street Journal.

Bill Gates, actionar la unul din constructorii Pasajului Basarab.

Magnatul Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a achizitionat 6% din capitalul social al companiei Fomento de Construcciones y Contratas FCC), cea mai mare firma de constructii din Spania, care este prezenta si Romania. Conform cotidianului iberic, El Mundo, Gates ar fi platit pentru cele 7,6 milioane de actiuni circa 113 milioane de euro. Astfel, magnatul american devine cel de-al doilea actionar al companiei FCC, dupa Esther Koplowitz, una dintre cele mai bogate femei de afaceri din .

SIF Banat-Crisana ofera 23,8 milioane lei pentru 50,37% din Transilvania Constructii

SIF Banat-Crisana simbol SIF1) intentioneaza sa cumpere 476. 429 titluri Transilvania Constructii simbol COTR), reprezentand 50,37% din actiunile acestei companii, pentru 23,8 milioane lei 5,3 milioane euro), potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )