Libnet.ro
UNICEF

21:00

Angelina Jolie, cadou de peste trei milioane de dolari pentru Brad Pitt

Adevărul Adevărul,
Angelina Jolie, cadou de peste trei milioane de dolari pentru Brad Pitt

Angelina Jolie i-a cumparat sotului ei, actorul Brad Pitt, drept cadou de nunta, un ceas elvetian foarte rar, estimat la peste trei milioane de dolari, realteaza tabloidul britanic Daily Mail, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Angelina Jolie i-a daruit lui Brad Pitt un ceas elvetian de trei milioane de dolari

Angelina Jolie i-a cumparat sotului ei, actorul Brad Pitt, drept cadou de nunta, un ceas elvetian foarte rar, estimat la peste trei milioane de dolari, realteaza tabloidul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Ce cadou de nunta i-a facut Angelina Jolie lui Brad Pitt

Actrita Angelina Jolie i-a cumparat sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, drept cadou de nunta, informeaza Mediafax.

Suma colosala pe care a cheltuit-o Angelina Jolie pentru cadoul sotului ei

Angelina Jolie a cumparat un cadou de nunta inedit pentru sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, informeaza dailymail. co. uk, citat de MEDIAFAX. Ceasul.

KazMunay pierde procesul cu OMV pentru importuri de biodiesel din SUA si va plati la Fisc peste 70 de milioane de dolari

KazMunayGas Trading a pierdut procesul cu OMV si este responsabil de intreaga suma stabilita de Fisc la sesizarea OLAF pentru importuri de biodiesel din Canada, dar de provenienta SUA, de peste 70 de milioane de dolari, adica mai mult de o treime din cat va plati grupul kazah pe actiunile Rompetrol, anunta Mediafax.

Fiscul primeste de la KazMunay peste 70 de milioane de dolari pentru importurile de biodiesel din SUA

Fiscul va incasa de la KazMunayGas Trading peste 70 de milioane de dolari dupa ce a pierdut procesul cu OMV si este responsabil de intreaga suma stabilita de Fisc la sesizarea OLAF pentru importuri de biodiesel din Canada, dar de provenienta SUA.

BERD acorda un credit de 200 de milioane de dolari pentru subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aranjat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania petroliera KOM Munai, subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA, informeaza un comunicat de presa al bancii.

Cadou de nunta: Angelina Jolie a cumparat pentru Brad Pitt un ceas elvetian de 3 milioane de dolari

Angelina Jolie a cumparat un cadou de nunta inedit pentru sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, informeaza dailymail. co. uk.

Angelina Jolie i-a oferit lui Brad Pitt un ceas elvetian estimat la 3 milioane de dolari, drept cadou de nunta

Angelina Jolie i-a oferit sotului ei un cadou extrem de scump cu ocazia nuntii lor, mai exact un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari. Potrivit dailymail. co. uk, Brad Pitt a primit un model 1952.

Brad Pitt, despre mariajul cu Angelina Jolie si respectul pe care-l poarta actorului Shia LaBeouf

Brad Pitt a vorbit pentru prima oara, intr-un interviu acordat revistei GQ, despre casatoria cu Angelina Jolie, dar si despre experienta de la filmarile pentru drama de razboi Furie: Eroi anonimi, unde joaca alaturi de Shia LaBeouf, unul dintre cei mai buni actori cu care a lucrat vreodata, scrie contactmusic. com.

Noua fosti ministri, cercetati pentru comisioane de zeci de milioane dolari

Persoanele din Guvern, ministere si din societatile implicate in derularea proiectului privind licentele Microsoft pentru scoli au pretins 20 milioane dolari din cele 54 de milioane achitate de Executiv in cadrul contractului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )