Libnet.ro
UNICEF

23:00

Angelina Jolie i-a daruit lui Brad Pitt un ceas elvetian de trei milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Angelina Jolie i-a daruit lui Brad Pitt un ceas elvetian de trei milioane de dolari

Angelina Jolie i-a cumparat sotului ei, actorul Brad Pitt, drept cadou de nunta, un ceas elvetian foarte rar, estimat la peste trei milioane de dolari, realteaza tabloidul britanic Daily Mail, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Angelina Jolie i-a oferit lui Brad Pitt un ceas elvetian estimat la 3 milioane de dolari, drept cadou de nunta

Angelina Jolie i-a oferit sotului ei un cadou extrem de scump cu ocazia nuntii lor, mai exact un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari. Potrivit dailymail. co. uk, Brad Pitt a primit un model 1952.

Angelina Jolie, cadou de peste trei milioane de dolari pentru Brad Pitt

Angelina Jolie i-a cumparat sotului ei, actorul Brad Pitt, drept cadou de nunta, un ceas elvetian foarte rar, estimat la peste trei milioane de dolari, realteaza tabloidul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Cadou de nunta: Angelina Jolie a cumparat pentru Brad Pitt un ceas elvetian de 3 milioane de dolari

Angelina Jolie a cumparat un cadou de nunta inedit pentru sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, informeaza dailymail. co. uk.

Ce cadou de nunta i-a facut Angelina Jolie lui Brad Pitt

Actrita Angelina Jolie i-a cumparat sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, drept cadou de nunta, informeaza Mediafax.

Brad Pitt, despre mariajul cu Angelina Jolie si respectul pe care-l poarta actorului Shia LaBeouf

Brad Pitt a vorbit pentru prima oara, intr-un interviu acordat revistei GQ, despre casatoria cu Angelina Jolie, dar si despre experienta de la filmarile pentru drama de razboi Furie: Eroi anonimi, unde joaca alaturi de Shia LaBeouf, unul dintre cei mai buni actori cu care a lucrat vreodata, scrie contactmusic. com.

Suma colosala pe care a cheltuit-o Angelina Jolie pentru cadoul sotului ei

Angelina Jolie a cumparat un cadou de nunta inedit pentru sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, informeaza dailymail. co. uk, citat de MEDIAFAX. Ceasul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )