Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANI solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Mircea Diaconu

Hotnews Hotnews,
ANI solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat miercuri Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu existenta unui conflict de natura juridica intre puterea judecatoreasca si cea legislativa, dupa ce Senatul a decis sa nu intrerupa mandatul liberalului Mircea Diaconu, care are o decizie definitiva in instanta de incompatibilitate. continuă pe Hotnews

VIDEO ANI solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul senatorului Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a solicitat miercuri Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu existenta unui conflict de natura juridica intre puterea judecatoreasca si cea legislativa, dupa ce Senatul a decis sa nu intrerupa mandatul liberalului Mircea Diaconu, care are o decizie definitiva in instanta de incompatibilitate.

CSM sesizeaza Curtea Constitutionala a Romaniei in cazul Diaconu

Consiliul Suprem al Magistraturii a trimis o sesizare, miercuri, CurtiiConstitutionale a Romaniei, in cazul incompatibilitatii senatorului PNL Mircea Diaconu. Aceasta sesizare ii urmeaza celei trimise tot.

CSM sesizeaza CCR privind conflictul juridic reclamat de ANI in cazul Mircea Diaconu

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Alina Ghica, a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala privind un conflict de natura constitutionala intre puterile statului, respectiv intre Parlament si puterea judecatoreasca, la sesizarea Agentiei Nationale de Integritate in cazul Mircea Diaconu, a declarat miercuri pentru Agerpres vicepresedintele CSM, Oana Schmidt-Haineala.

PREMIERA in ROMANIA: ANI a SESIZAT CSM in cazul Diaconu. ...

UPDATE CSM a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la conflictul intre puterile statului respectiv intre puterea legislatica reprezentata de Senat, si cea judecatoreasca, reprezentatat de nerespectarea hotararii judecatoresti definitive a ICCJ prin care senatorul Mircea Diaconu a fost declarat incompatibil. CSM considera ca prin nerecunoasterea hotararii judecatoresti de incomsatibilitate a lui Diaconu s-au incalcat principiile statului de drept consfintite in Constitutie. Decizia .

Martin Schulz, despre cazul senatorului incompatibil Mircea Diaconu: Este dificil sa comentez. in mod normal, decizia Curtii trebuie respectata

Presedintele PE, Martin Schulz, a evitat sa comenteze pe marginea subiectului revocarii din functia a senatorului PNL Mircea Diaconu, precizand ca nu are cunostinte despre acest caz si nu stie de ce Senatul a.

Martin Schulz, despre cazul senatorului incompatibil Mircea Diaconu: Este dificil sa comentez. in mod normal, decizia instantei trebuie respectata

Presedintele PE, Martin Schulz, a evitat sa comenteze pe marginea subiectului revocarii din functia a senatorului PNL Mircea Diaconu, precizand ca nu are cunostinte despre acest caz si nu stie de ce Senatul a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )