Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aniversarea primului copil al Youtube: 10 ani de la primul video publicat

Playtech Playtech,
Aniversarea primului copil al Youtube: 10 ani de la primul video publicat

Fenomenul global YouTube s-a nascut acum 10 ani, cand un tanar de 25 de ani a incarcat primul video publicat vreodata pe un site de sharing. Tanarul, pe nume Jawed Karim, a fondat YouTube impreuna cu Chad Hurley si Steve Chen pe 14 februarie 2005. Nu este singura realizare a antreprenorului, intrucat lui i se [] Aniversarea primului copil al Youtube: 10 ani de la primul video publicat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Final de Partida, cartea care arunca in aer Casa Regala Spaniola. Juan Carlos a avut timp de 10 ani o amanta nemtoaica

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, a avut timp de 10 ani o relatie amoroasa cu o femeie care provenea dintr-o familie ristocrata germana, dezvaluie o carte recent aparuta, care se vinde ca painea calda in.

Romanii cu viza de Canada in ultimii 10 ani sau viza SUA nu mai au nevoie de viza canadiana din 2016

Romanii care au detinut in ultimii 10 ani o viza canadiana sau o viza non-imigrant pentru SUA nu vor mai avea, incepand cu anul viitor, nevoie de viza pentru a calatori in Canada, Romania fiind inclusa de guvernul canadian in programul Electronic Travel Authorization eTA).

Guvernul a extins perioada de planificare a apararii de la 6 la 10 ani

Guvernul a aprobat astazi proiectul de lege privind planificarea apararii, care vizeaza, printre altele, extinderea perioadei de planificare de la 6 la 10 ani, in scopul asigurarii concordantei procesului national de planificare a apararii cu cel al NATO.

Romanii cu viza de Canada in ultimii 10 ani sau viza SUA nu mai au nevoie de cea canadiana din 2016

De anul viitor, romanii care au detinut in ultimii 10 ani o viza canadiana sau o viza non-imigrant pentru Statele Unite ale Americii SUA) nu vor mai avea nevoie de viza pentru a calatori in Canada, Romania fiind inclusa de guvernul canadian in programul Electronic Travel Authorization eTA).

Salman Khan, liber sau condamnat la 10 ani de inchisoare, peste doua saptamani!

Actorul indian Salman Khan va afla peste doua saptamani daca va ramane in libertatea sau va fi conndamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pentru ca a omorat un om din culpa in urma cu 13 ani.

Johannes Hahn: Nu vor mai exista primiri in Uniunea Europeana urmatorii 10 ani

Uniunea Europeana nu se va mai extinde in urmatorii zece ani, potrivit comisarului european pentru politica de vecinatate si negocieri pentru extindere, Johannes Hahn. Acesta adauga ca negocierile cu tarile.

Subiectele Zilei: Reactii dure dupa ce concubinajul intre homosexuali a fost avizat de deputati; Ca in bancurile cu militieni. Politistii fac cheta ca sa isi cumpere girofaruri din Obor; Romanii cu viza de Canada in ultimii 10 ani nu mai au nevoie de viz

Adrian Sarbu a mai fost scos fara catuse din arest si de ziua de nastere. Adrian Sarbu 60 de ani) a fost filmat in cartierul bucurestean Cotroceni, fara. Ziua cartitei. Expertul adus in Romania sa ajute DNA si DIICOT sa elimine blaturile din fotbal. Cat costa un meci aranjat. Aflata la limita dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2387 seconds )