Libnet.ro
UNICEF

14:00

ANM: 14 judete din estul tarii, sub cod portocaliu de ploi si vreme rea. Alte judete din nord, centru si sud, vizate de un cod galben (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
ANM: 14 judete din estul tarii, sub cod portocaliu de ploi si vreme rea. Alte judete din nord, centru si sud, vizate de un cod galben (FOTO, VIDEO)

Meteorologii au emis marti doua avertizari cod galben si cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ, ninsori la munte, intensificari sustinute ale vantului. Potrivit Administratiei Nationale de. continuă pe B1

Cod portocaliu de ploi in 14 judete din estul tarii, cod galben in Bucuresti si in alte 20 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua atentionari, de cod galben si respectiv de cod portocaliu de ploi, valabile de marti pana joi.

Operatiune antiterorista in orasul Chemnitz din estul Germaniei: Un tanar refugiat sirian e suspectat de planuirea unui atac cu bomba pe un aeroport german

Autoritatile germane au anuntat ca au dejucat, sambata, un atentat terorist, cu bomba, in orasul Chemnitz din estul tarii, anunta Reuters. Politia germana cauta un suspect si a facut apel la populatie sa ramana in propriile locuinte. Din informatiile detinute de Focus. de, interventia masiva a politiei vizeaza un suspect care ar fi planuit un atac cu bomba asupra unui aeroport german. Barbatul, pe nume Jabir A. , se pare ca a venit in Germania anul trecut ca refugiat sirian. Welt. de scrie ca suspectul este Jabir Albakr si are 22 de ani.

Avertizare meteo: Cod portocaliu de ploi in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod portocaliu de ploi in 14 judete ale tarii, valabil de marti, 11 octombrie, pana miercuri, 12 octombrie. in acelasi timp, Bucurestiul si 20 de judete sunt marti sub cod calben.

UPDATE Cod galben de ninsori in mai multe judete din tara si la munte. Vant puternic in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, ploi in sudul si estul tarii

Meteorologii au avertizat ca, pana sambata dupa-amiaza, in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, precum si in zona montana inalta, vantul va avea la rafala viteze de 50 - 60 de kilometri pe ora, in sudul si estul tarii va ploua, iar in Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi precipitatii mixte.

Vesti proaste de la meteorologi! A fost extinsa avertizarea de vreme rea pentru sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a extins, sambata dimineata, informarea de ploi si vijelii, pentru mai multe zone din sudul si estul tarii. Astfel, pana la ora 15,00, vantul.

Viceprimarul din Cluj-Napoca, sub control judiciar: Anna Horvath, acuzata ca si-a folosit influenta pentru urgentarea avizarii unui proiect imobiliar. in schimb, aceasta ar fi pretins abonamente la doua festivaluri de muzica

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA. Potrivit procurorilor anticoruptie,.

Turcia: Zece soldati ucisi si opt persoane ranite in explozia unui vehicul-capcana in sud-estul tarii

Sase soldati turci au fost ucisi si alte sapte persoane, printre care si civili, au fost ranite in explozia unui vehicul-capcana, duminica, in apropierea unei sectii de politie intr-o regiune de frontiera din sud-estul Turciei, au indicat surse de securitate, transmite Reuters.

Sase soldati ucisi si sapte persoane ranite in explozia unui vehicul-capcana in sud-estul tarii

Sase soldati turci au fost ucisi si alte sapte persoane, printre care si civili, au fost ranite in explozia unui vehicul-capcana, duminica, in apropierea unei sectii de politie intr-o regiune de frontiera din sud-estul Turciei, au indicat surse de securitate, informeaza Reuters.

Zece soldati si opt persoane ucisi in explozia unui vehicul-capcana in sud-estul tarii

ACTUALIZARE 15:28 Bilantul atentatului a crescut la 18 morti - 10 militari si opt civili - a anuntat premierul Binali Yildirim, citat de Hurriyet, informeaza News. ro. ------ Sase soldati turci au fost ucisi si alte sapte persoane, printre care si civili, au fost ranite in explozia unui vehicul-capcana, duminica, in apropierea unei sectii de politie intr-o regiune de frontiera din sud-estul Turciei, au indicat surse de securitate, informeaza Reuters.

Turcia: Sapte soldati ucisi si sapte persoane ranite in explozia unui vehicul-capcana in sud-estul tarii

Sase soldati turci au fost ucisi si alte sapte persoane, printre care si civili, au fost ranite in explozia unui vehicul-capcana, duminica, in apropierea unei sectii de politie intr-o regiune de frontiera din sud-estul Turciei, au indicat surse de securitate, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )