Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Cod galben de ninsori in mai multe judete din tara si la munte. Vant puternic in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, ploi in sudul si estul tarii

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod galben de ninsori in mai multe judete din tara si la munte. Vant puternic in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, ploi in sudul si estul tarii

Meteorologii au avertizat ca, pana sambata dupa-amiaza, in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, precum si in zona montana inalta, vantul va avea la rafala viteze de 50 - 60 de kilometri pe ora, in sudul si estul tarii va ploua, iar in Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi precipitatii mixte. continuă pe Adevărul

ANM: Avertizare cod galben de ninsoare pentru mai multe judete din tara. Va cadea strat nou de zapada, iar vantul va sufla cu 50-70 km/h

UPDATE: Meteorologii au prelungit, joi, informarea de ploi, ninsori la munte, temperaturi scazute si bruma pana in dimineata zilei de vineri, la nivelul intregii tari. Agentia Nationala de.

Ploua cu PESTI congelati in mai multe judete din Romania. Sute de tone, aruncate din AVIOANE

Brasovenii au observat in ultimele zile cum niste avioane usoare survolau deasupra judetului si din ele erau aruncate sute de kilograme de peste congelat. Explicatia este urmatoarea: a fost declansata.

Iarna in toata regula in mai multe zone din tara: Temperaturile au scazut in multe locuri sub zero grade

Suntem in luna octombrie, insa in mai multe zone din tara este iarna in toata regula. Cel mai tare a nins pe Transfagarasan, unde stratul de zapada a ajuns la 15 centimetri,.

Iarna in toata regula in mai multe zone din tara: Temperaturile au scazut in multe locuri sub zero grade (VIDEO)

Suntem in luna octombrie, insa in mai multe zone din tara este iarna in toata regula. Cel mai tare a nins pe Transfagarasan, unde stratul de zapada a ajuns la 15 centimetri,.

Cod galben de ninsori in judetul Satu Mare. Toamna extrem de friguroasa

Meteorologii au anuntat pentru ziua de joi cod galben de ninsori in mai multe judete ale tarii. Acesta vizeaza zonele inalte, montane, unde vizibilitatea pentru soferi scade extrem de mult.

Ancheta din partea Avocatului Poporului in cazul apei cu e-coli depistata in mai multe comune din Satu Mare

In mai multe localitati din judetul Satu Mare a fost depistata bacteria e-coli in apa potabila furnizata consumatorilor. Avocatul Poporului s-a autosesizat in acest caz pentru a vedea daca a fost sau nu incalcata Constitutia.

Meteorologii aduc vesti proaste. Cat va ramane valul de frig deasupra tarii noastre

Temperaturi negative in mai multe regiuni din tara noastra. La Miercurea Ciuc temperaturile au scazut pana la -7 grade Celsius. Iar vestile proaste nu se opresc aici. Valul de frig va ramane.

Cod galben de ninsori in Covasna si in zona de munte a mai multor judete

Meteorologii au emis sambata avertizari cod galben de ninsori pentru Covasna si zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Sibiu, Harghita si Brasov.

Cod Galben de ninsori si vant puternic. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizarea de Cod Galben de ninsori pentru zonele de munte din judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Sibiu, si Brasov, valabile pana miercuri,.

Weekend cu vreme mohorata in intreaga tara. ANM: Cod galben de ninsori in opt judete

Weekend cu vreme mohorata in intreaga tara. Ploile si frigul au pus stapanire mai ales pe zonele din sud si est. Si cum temperaturile au coborat in ritm ametitor, si-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )