Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ploua cu PESTI congelati in mai multe judete din Romania. Sute de tone, aruncate din AVIOANE

B1 B1,
Ploua cu PESTI congelati in mai multe judete din Romania. Sute de tone, aruncate din AVIOANE

Brasovenii au observat in ultimele zile cum niste avioane usoare survolau deasupra judetului si din ele erau aruncate sute de kilograme de peste congelat. Explicatia este urmatoarea: a fost declansata. continuă pe B1

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica dimineata, pana la ora 10. 00, sub Cod galben de ceata. Politistii recomanda soferilor sa fie prudenti si sa pastreze distanta regulamentara intre masini.

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori,.

Cele mai bizare fenomene din Romania si explicatiile lor controversate: clopotele care se aud la Sarmizegetusa Regia

Numeroase locuri din Romania atrag vizitatori pasionati de fenomene paranormale. Marturii perpetuate de-a lungul timpului le prezinta intr-un mod straniu, iar vizitatorii lor sustin ca au fost martori un.

A murit Pompeiu Harasteanu, una dintre cele mai bune voci din Romania

Basul Pompeiu Harasteanu, artist de talie internationala, aplaudat pe marile scene din tara si strainatate, a incetat din viata miercuri, la varsta de 81 de ani. Informatia a fost.

ANM: Atentionare nowcasting de vant pentru patru judete din sud-vestul tarii, pana la ora 14.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting de vant si vreme rea, valabila miercuri dimineata pentru patru judete din sud-vestul tarii. Atentionarea este valabila.

Liderul unei grupari de proxenenti, ce a obligat mai multe tinere se practice prostitutia la stada in Torino, a fost prins cand incerca sa fuga din tara

Constantin Ciuhan, de 41 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins de politistii de frontiera din Vama Siret, in timp ce incerca sa iasa din tara. Acesta era dat in urmarire internationala dupa ce autoritatile italiene a emis pe numele sau un mandat european de arestare pentru proxenetism. Ciuhan a fost seful unei grupari de proxeneti, ce obliga mai multe tinere sa practice prostitutia la strada in Torino.

Trenul care transporta fanii lui Arsenal pentru deplasarea cu Burnley a lovit in plin mai multe vaci: 11 animale au fost ucise in coliziune, iar suporterii au pierdut meciul (FOTO)

Cel putin 11 vaci au fost ucise, iar alte 15 sunt disparute dupa ce trenul care se deplasa intre Aberdeen si King's Cross Londra a intrat in plin in mai multe vaci ce au patruns pe calea.

Ce puteti vedea la Comedy Cluj 2016, cel mai mare festival de comedie din Romania: filme in premiera si productiile romanesti din ultimul an

O noua editie a Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Romania, incepe vineri, 21 octombrie, cu cel mai iubit film din Noua Zeelanda, Hunt for the Wilderpeople. Pelicula a castigat deja opt premii la festivaluri internationale, din care sase sunt Premiul Publicului.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2777 seconds )