Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trenul care transporta fanii lui Arsenal pentru deplasarea cu Burnley a lovit in plin mai multe vaci: 11 animale au fost ucise in coliziune, iar suporterii au pierdut meciul (FOTO)

B1 B1,
Trenul care transporta fanii lui Arsenal pentru deplasarea cu Burnley a lovit in plin mai multe vaci: 11 animale au fost ucise in coliziune, iar suporterii au pierdut meciul (FOTO)

Cel putin 11 vaci au fost ucise, iar alte 15 sunt disparute dupa ce trenul care se deplasa intre Aberdeen si King's Cross Londra a intrat in plin in mai multe vaci ce au patruns pe calea. continuă pe B1

Accident cumplit cu o ambulanta in judetul Maramures! Salvarea care transporta un pacient spre urgente s-a oprit intr-un stalp de beton

Accident cumplit cu o ambulanta in judetul Maramures! Salvarea care transporta un pacient spre Spitalul de Urgenta Baia Mare a parasit soseaua si s-a oprit intr-un stalp din beton. Asistentul.

Noul sediu Apple e o ironie pe care doar fanii Pink Floyd o vor intelege

Apple isi muta birourile din Londra in centrala electrica Battersea, carenu mai functioneazainca din 1975. Sediul central european al Apple va ramane in Irlanda, unde gigantul tech are 6. 000 de angajati si o intelegere favorabila pentru plata taxelor stabilita cu guvernul. in noul sediu din Londra, Apple va oferi locuri de munca pentru aproximativ 1.

[P] Tu ce mananci azi la birou? Preparate culinare delicioase, care iti asigura energia necesara pentru intreaga zi

In intelepciunea populara se spune ca toamna se numara bobocii. Adaptata la secolul vitezei, aceasta zicala arata ca toamna se numara proiectele, care vin pe banda rulanta si trebuie finalizate cu brio in cel mai scurt timp. Iar intr-o perioada plina de task-uri solicitante la birou, masa de pranz reprezinta singura perioada in care va puteti incarca cu energia necesara pentru a le duce la bun sfarsit. Cum, de multe ori, programul nu va permite sa gatiti acasa preparatele culinare preferate, foodpanda. ro, cea mai mare platforma de comenzi de mancare din Romania, va intampina cu cea mai variata gama de mancaruri gustoase, pline de vitamine si proteine sanatoase, care va dau energie pentru intreaga zi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )